yaşım 16.bu sporda 8.ayım bitmek üzere.3 hafta önce 68 kgdim(suan kac bilmiorum)
haftada 3 kez mekik yapmama rağmen karnımda 1 baklava bile cıkmadı.
zaman zaman yağlandığımı düşünüyorum.Herkes yemek ye diyor fakat bunu yağsız bir şekilde tüketmeyi ihmal ettim sanırım.yağlı karnıyarıklar,makarnalar yiye yiye suanki kaslarımıda kaybediyorum sanki.
antreman esnasında çok iyi ısınıyorum.fakat vücut soğukken kollar sanki bu spora hiç başlamamış birisi gibi duruyor.
Biceps antreman günümde 38 cm oluyor.
2 gündür aksattım antremanı ve şuan kolum 34cm.
normal biseymi bu? 2 gun üstüste gitmeyince çok geriliyorum sanki.
bulk dönemi gibi bisey olabilirmi? ve ne yapmam gerek
aklıma hiç gelmezdi kilo alacağım cünkü gercekten zoır kilo alan biriyim bu spordan 70 kg ya kadar ulaştım ve gainer sayesinde bunu yağ olarakta aldım sanırım.
haftada 3 kez mekik yapmama rağmen karnımda 1 baklava bile cıkmadı.
zaman zaman yağlandığımı düşünüyorum.Herkes yemek ye diyor fakat bunu yağsız bir şekilde tüketmeyi ihmal ettim sanırım.yağlı karnıyarıklar,makarnalar yiye yiye suanki kaslarımıda kaybediyorum sanki.
antreman esnasında çok iyi ısınıyorum.fakat vücut soğukken kollar sanki bu spora hiç başlamamış birisi gibi duruyor.
Biceps antreman günümde 38 cm oluyor.
2 gündür aksattım antremanı ve şuan kolum 34cm.
normal biseymi bu? 2 gun üstüste gitmeyince çok geriliyorum sanki.
bulk dönemi gibi bisey olabilirmi? ve ne yapmam gerek
aklıma hiç gelmezdi kilo alacağım cünkü gercekten zoır kilo alan biriyim bu spordan 70 kg ya kadar ulaştım ve gainer sayesinde bunu yağ olarakta aldım sanırım.