• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kasimdan bu yana vucut gelistirme

Herkules

Üye
Merhaba, forumu uzun zamandir takib ediyorum. Isvecte yasiyorum ve 15 yasindayim. VG sprouna kasimda basladim, ondan evvel 2-3 ay boyunca kondisyon ve cok az agirlik antreamani yapmistim.
Boyum : 1.80
Kilo: 76

Supplementler: Whey protein, fast carbs, Amino rush ve bugun kreatin monohydrata basladim.

Iyi kötu elestirileri bekliyorum. :)

http://img191.imageshack.us/g/img0088wu.jpg/

bence başlangıç için güzel fakat hedeflere bakmak gerekli yani ne istiyorsun nereye kadar yapacaksın? bunu bir spor olarak mı yoksa bir yaşam biçimi olarak mı düşünüyorsunuz?? bunlara karar verdikten sonra ciddi bir kanaat getirilebilir ancak..

Amacim dopingsiz nekadar buyuyuye bilirsem buyumek, yasam stili gibi olarak diyebiliriz. Supplement olarak whey, fast carbs, amino rush ve bcaa kullandim. Simdi bcaa kullanmiyor. Bugunde Kreatin kullanmaya basladim. Suplementler haric yediklerime de biraz dikkat ediyorum.

ben hiçbirşey kullanmadan spor yapıyorum benim bildigim iyi bir vucut için 6 ay iyi bir alt yapı çalışması yapılmalıdır 6ay iyi bir alt yapı çalışması yaptıktan sonra protein amino vs. kullanırsan daha iyi bir gelişim olur. ben toplamda 1.5 sene dir bu sporu yapıyorum bunun yanında boksta yaptıgım için sadece iyi besleniyorum protein filan kullansam çok daha iyi olabilirim ama biryerdede vucudu agırlaştırdıgı için kullanmıyorum. bence gayet başarılısın kolay gelsin.

ben hiçbirşey kullanmadan spor yapıyorum benim bildigim iyi bir vucut için 6 ay iyi bir alt yapı çalışması yapılmalıdır 6ay iyi bir alt yapı çalışması yaptıktan sonra protein amino vs. kullanırsan daha iyi bir gelişim olur. ben toplamda 1.5 sene dir bu sporu yapıyorum bunun yanında boksta yaptıgım için sadece iyi besleniyorum protein filan kullansam çok daha iyi olabilirim ama biryerdede vucudu agırlaştırdıgı için kullanmıyorum. bence gayet başarılısın kolay gelsin.

Protein vb sporcu besinlerini kullanmak icin 6 ay beklenmsinin gerek oldugunu zannetmiyorum. Supplementler sonucta antremandan sonra protein ve karbonhidrat depolarini full`leyen bir urun ve maximum gelismek icin bu önemli. Supplementleri kullanmak veya kullanmakda herkezin kendi karari, ben supplementlerin gun icinde ve antremandan sonra protein ve karbonhidrat desteyi icin kullaniyorum.

Back
Yukarı