kasları yeme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar meraba ben ğöğüslerimi doldurmak ve belirginleştirmek istiyorum hafta da iki gun salonda ğöğüs idmanı yapıyorum internette bir video buldun super set şınav onu da yapmak istiyorum ama kas kaybetmekten korkuyorum bu konudan bilgi sahibi olan var mı

Yemek yemezsen elbette kas kaybedersin, proteinini, karbonhidratını, yağını, lifini, suyunu aksatma ve hafta 300 gram kilo alacak şekilde kalorini ayarla o zaman kas kaybetmezsin aksine kas yaparsın.

Tabi antremanlarını da sıkı yapman lazım, sadece göğüs çalışma, bütün vücudunu çalış.

Yemek yemezsen elbette kas kaybedersin, proteinini, karbonhidratını, yağını, lifini, suyunu aksatma ve hafta 300 gram kilo alacak şekilde kalorini ayarla o zaman kas kaybetmezsin aksine kas yaparsın.

Tabi antremanlarını da sıkı yapman lazım, sadece göğüs çalışma, bütün vücudunu çalış.

zaten aşırı yiyorum 1.5ayda 9 kilo aldım ve çoğu kasdan zaten her bölgeyi çalışıyorum ama ğöğüslerimin daha dolgun olmasını istiyorum o yüzden hafta da iki gün göğüs idmanına girip bir de evde şınav çekmem ne kadar doğru olur

Bütün programını görmeden bişi diyemem bro[DOUBLEPOST=1448829729][/DOUBLEPOST]Aşırı yemek doğru değildir ihtiyaç kadar yemelisin

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı