kasların altını doldurmak ?

gerçekten enteresanmış. bunu o hocaya sorsaydınız keşke. bana anlat bu nedemek diye. boylece boyle bir başlıkta hiç açılmamış olurdu.

anlaşılır olsun, öğrenci anlasın diye uğraşırken bazen daha da anlaşılmaz olabiliyorlar.

ne yapıcakmışsınız kasların altını doldurmak için?

Oklahamo çok iyi espiri anlayışın varmış harcanma burlarda Bkm yılmaz erdoan a git istersen Çok güzel hareketlere çok komiksin

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:53 ----------

Oklahamo ha birde kusura bakma başlık kontrolu sende herhalde bu forumun birdahakine hocaya sorar başlık açmam kusura bakma olurmu forumun amacı neyse soru sormak sohbet bilgi alışverişi degil galiba başka bir amacı varda ben bilmiyorum bu arada yaşın kaç merak ettim 20 li yaşlardamısın

bu tarz bi muhabbete salonda raslamştım steroid kürü yaparken vücudun su tutması sonrası su tutan bölgede kas inşasını saglayarak doldurmak manasında gibi bişi olablr

ilginç gerçekten ama bu tipik yağlarım kaç ayda kasa dönüşür gibisinden Bana kalırsa normal gelişmeden söz etmişler.

kırılıcak gücenecek bir şey yok. gırgır şamata konuşuyoruz. uslubun ucunu kaçırmamak lazım. baragokcan bu sözüm sana.

üstadlardan yardım beklyorum.5 aydır body yapıyorum haftada 3 gun calışıyorum.183 boyunda 74 kg de başladım,şimdi ise 81 kg oldum.sorularım bıraz fazla ama umarım zaman ayırırsınız:
1)5 aydır göğüslerim tam istediğim gibi yayılmadı.bunun için ne yapmalıyım?
2)omuzlarım genısledı ve kutlem arttı artık eskı beden gıysılerıme zor gırıyorum ama belım ıncelmedı,bunun için ne yapmalıyım?
3)amıno 9000,glutamıne,BCAA spro oncesı ve sorası 2 şer tane alıyorum,yeterlı mı?
4)spordan önce 300ml craıatıne alıyorum ama ıncelme hıc olmadı,bu dogal mı?
5)spor oncesı ve sonrası 300ml kadar sutle karıstırılmıs proatın tozu alıyorum.yeterlımıdır?
cevaplarınız ıcım sımdıden tesekkurler üstadlar

kırılıcak gücenecek bir şey yok. gırgır şamata konuşuyoruz. uslubun ucunu kaçırmamak lazım. Vanesy bu sözüm sana.

ne olmuş, senin yukarıdaki mesajlardan birisi moderasyonca silinmiş mi, sansürlenmiş mi? hani konuya sonradan bakanlar anlayamayacaklar nereye takıldığımı. :)

ben forumdan atılmayasın diye uyarıyorum. yoksa küfürlerin arasına bir kaç noktalama işareti koyup scriptin etrafından dolaşmak hayır getirmiyor kimseye. :) :) :)

atarlasa atsın çokda önemli ben küfür etmedim terbiyesizliğe maruz kaldım evet benle dalga geçildi olayı yazdım kimseye küfür etmem huyum degil

içteki kasların çalışmasını kastetmiştir,bazı haraketler,kasların en iç bölgelerini doldurmaya yarıyor.mesela sıraya yatıp,2 elinizle tek dumbelli tutup aşağı indirip kaldırma gibi

içteki kasların çalışmasını kastetmiştir,bazı haraketler,kasların en iç bölgelerini doldurmaya yarıyor.mesela sıraya yatıp,2 elinizle tek dumbelli tutup aşağı indirip kaldırma gibi

hareketi gözümde canlandıramadım. biraz daha açıklar m ısınız?

üstadlardan yardım beklyorum.5 aydır body yapıyorum haftada 3 gun calışıyorum.183 boyunda 74 kg de başladım,şimdi ise 81 kg oldum.sorularım bıraz fazla ama umarım zaman ayırırsınız:
1)5 aydır göğüslerim tam istediğim gibi yayılmadı.bunun için ne yapmalıyım?
2)omuzlarım genısledı ve kutlem arttı artık eskı beden gıysılerıme zor gırıyorum ama belım ıncelmedı,bunun için ne yapmalıyım?
3)amıno 9000,glutamıne,BCAA spro oncesı ve sorası 2 şer tane alıyorum,yeterlı mı?
4)spordan önce 300ml craıatıne alıyorum ama ıncelme hıc olmadı,bu dogal mı?
5)spor oncesı ve sonrası 300ml kadar sutle karıstırılmıs proatın tozu alıyorum.yeterlımıdır?
cevaplarınız ıcım sımdıden tesekkurler üstadlar

300 ml creatin mi alıyorsun ? orayı tam anlamadım ama creatin kütle kazanımına yönelik bir supplement. Ve onun yüklemesi filan var. Her gün kullanmayacaksın onu. Protein tozunu spordan sonra içmen yeterli. 5 ay spora giden biri için daha yeni yeni supplementler önerilir normalde kullandığın supplementler yeterli. Zaten kullanım şekilleri yazar üstlerinde ve forumda da nasıl kombine edebileceğini görebileceğin bir sürü konu var.

Back
Yukarı