Kasların dinlenme süreci

merhaba arkadaşlar
Kasların dinlenme süresi nasıl olmalı?
Uyguladığım program;
Pazartarsi göğüs-ön kol
Salı omuz-arka kol
Çarşamba mide-bacak
Perşembe göğüs-sırt
Cuma ön kol - arka kol
Cumartesi omuz- kanat
Bu şekilde devam etsem gelişme sağlar mıyım? Beslenme olarak günde 100gr ve üstü protein alıyorum ve spora başlayalı 1 ay 10 gün oldu.
Programım yanlışsa önerilerinizi alabilirim.

programını değiştirip fullbody e geç başlangıç için bu programda düzgün dinlenme yok gelişim biraz daha yavaş olucaktır gittiginiz spor salonundaki hocadan rica edebilirsin.

Her ay program değişmez. Bir programa başlar en az 3-4 ay devam edersin ki vücudun programdan tam anlamı ile faydalansın. Fullbody ise farklı bir mevzu çünkü amaca göre ömür boyu uygulanabilir.

Her ay program değişmez. Bir programa başlar en az 3-4 ay devam edersin ki vücudun programdan tam anlamı ile faydalansın. Fullbody ise farklı bir mevzu çünkü amaca göre ömür boyu uygulanabilir.
İlk ay kasların hazırlanması için fullbody yazıldı sonrası içinde 6-7 aylık bu program verildi

Fullbody 1 aylık geçiştirmelik bir program değildir. Amaca göre sınırsız, bazen belirli bir süre için idare edilir. Bu yeni başlayanlar için tam süre belirtmek doğru olmaz ama benim bildiğim 6-7-8 ay. Oda kişinin gelişimine bağlı. Daha sonra ise çift kas grubu veya Push-Pulls-Legs gibi varyasyonları var. Onlardan birine geçiş yaparsın. Şuan bırakman erken. Bir kaç ay devam et derim ben sana.

Fullbody 1 aylık geçiştirmelik bir program değildir. Amaca göre sınırsız, bazen belirli bir süre için idare edilir. Bu yeni başlayanlar için tam süre belirtmek doğru olmaz ama benim bildiğim 6-7-8 ay. Oda kişinin gelişimine bağlı. Daha sonra ise çift kas grubu veya Push-Pulls-Legs gibi varyasyonları var. Onlardan birine geçiş yaparsın. Şuan bırakman erken. Bir kaç ay devam et derim ben sana.
Full body ile hergün aynı kas grubuna yüklenmek gelişime fayda sağlar mı?

Back
Yukarı