ArmagedonX
Üye
Selam dostlar , Yeni bir programa geçtim ve bu sistemde Kol kasları sadece 24 saat dinleniyor. Bu dinlenme yeterlimidir ? Kesin bir bilgiye ulaşamadım
Hayır splite geçtim , Salı Sırt çalışıp ertesi gün biceps çalışmam soru olurmu yani diyorumFull body yapıyorsun sanırım? Pazartesi kol çalışıyorsan, çarşambada çalıştığın zaman 48 saat dinlenmiş olur.
Olmaz. Split e neden geçtin full body mi yapıyordun? Şimdiki programın nasıl?Hayır splite geçtim , Salı Sırt çalışıp ertesi gün biceps çalışmam soru olurmu yani diyorum
Başlayalı kaç ay oldu spora? Eğer 1 seneden aşağı olduysa full body çalışmayı bırakmak çok yanlış bir hareket. Unutmayın bizim split yapma nedenimiz şu. Ilerledikce vücut daha yüksek ağırlık daha uzun setler ister gelişmek için. Bunu da full body ile sağlamaya çalışırsak antrenman 3 4 saat sürer ve gücümüz tamamiyle biter. Yeni başlayan (ilk 1 sene) full bodyyi bırakmak saçmalıktır söyleyeyim
Şöyle antrenman konusunda net konusanlar yeni yeni çıktı. Eskiden böyle değildi burası 10 yıllık sporcular yapmıyordu bu yaptığını. Yaşını 22 sayıyorum.
Full body Hacim aldım 2-2.5 kg kadar kas yaptım 26 cm kol 33 oldu. Ama bunaltmaya başladı. Bende 1.5 Ay split yapmaya karar verdim. Vücuda farklılık vermek iyidir. Kolum 33 iken 35 oldu 2 Haftada. Kasları şoklamış oluyoruz böyle. 2 Ayda bir Fullbody split arası geçiş yapılmasını tavsiye ederim. Kendim yararını tecrübe ettim.Olmaz. Split e neden geçtin full body mi yapıyordun? Şimdiki programın nasıl?