Kaslardan damar çıkarma ?

Mrb Abilerim Ablalarım :)
Ben 14 yaşındayım
Boyum 1.79
Kilom : 56
Ben bu aralara kas geliştirme işine kafayı taktım. Kafaya takıncada yaparım :D
Bazı arkadaslarımın bileğinden kaslarına doğru damarların belirgenleştiğini gördüm. Bende yaşıtlarıma nazaran güçlü sayılırım ,
Bu damarlar nasıl çıkıyor ben nasıl çıkarabilrim, dambıllar fayda edermi
Dip soru : Kilo almam gerekirmi ? :D

genetik bi olay damarların inceyse babanın kollarına bak ondan biraz daha fazla olabilir kansızlık varsada gözükmez kasla alakası;yag yerine kas yagdan daha sert bi doku oldugundan deriyi dahada geriyor ve kaslılarda ve zayıf insanlarda damarlar daha belli olur

Ağlayasım geldi be :) yasımı bile büyük söylemisim nerden nereye :)
son bi bucuk yıldır düzenli olarak fitnessla uğrasıyorum
suan 1.91 81 kiloyum. kollarım soğukken 41 ama hala bileklerden kollara doğru istediğim damarlar yok demekki biraz ırsiymiş :)[DOUBLEPOST=1487850813][/DOUBLEPOST]Ağlayasım geldi be :) yasımı bile büyük söylemisim nerden nereye :)
suan 1.91 81 kiloyum. kollarım soğukken 41 ama hala bileklerden kollara doğru istediğim damarlar yok demekki biraz ırsiymiş :)

Ağlayasım geldi be :) yasımı bile büyük söylemisim nerden nereye :)
suan 1.91 81 kiloyum. kollarım soğukken 41 ama hala bileklerden kollara doğru istediğim damarlar yok demekki biraz ırsiymiş :)[DOUBLEPOST=1487850813][/DOUBLEPOST]Ağlayasım geldi be :) yasımı bile büyük söylemisim nerden nereye :)
suan 1.91 81 kiloyum. kollarım soğukken 41 ama hala bileklerden kollara doğru istediğim damarlar yok demekki biraz ırsiymiş :)
Oha :D

Back
Yukarı