Kauss Supplement Günlüğü

Evet arkadaşlar,

Bugün göğüs biceps antrenmanım vardı. Assault hakkında gözlemim şu yönde;

Damarlanma bugün hiç olmadı diyebilirim. Spora giderken yazdığım gibi bir kaşıntı yada çarpıntı türevi bir şey de olmadı. Fakat sporda kilo arttırımı yaşadım. Hem göğüs hem biceps antrenmanımda 2.5 er kilodan 5 kg artış sağladım.
Bir göğüs makine çalışmasında 30 kg arttırdım. Gerçi o alette pek ağır çalışmıyordum yani sınırlarımı pek zorlamıyordum diyebilirim.

Antrenmanda çok terledim. 2. t-shirtü giydim, terden rahatsız olduğum için. Antrenman sonu cardio yaptım. Normal de cardio çalışması yapmicaktım ama can sıkıntısı diyebilirim. Antrenman ne kadar yorucu geçmiş olsa da şuan hala antrenman yapabilecekmişim gibi hissediyorum. Hiç bir bölgemde ağrı şuan için yok. Daha o kadar soğumadım bunun da etkisi var tabi. Ama çok verimli bir antrenman geçirdim.

Eve gelince MT Nitro tech - mass tech ve vpx glutamine li shake'imi yaptım. Birazdan duşa girip yemeğimi yiyeceğim. Balık ve yeşillik bu geceki öğünüm.

Bu arada unutmadan sporda soyunma odasında 4 adet gaspari bcaa yuvarladım. Antrenman öncesi nitro fx sonrası da gaspari bcaa kullanıyorum. Şu amino fx'in tadını oldun olası sevmedim. MP' nin recon tadıyla aynı gibi.

Evet arkadaşlar bu ara salona gidemedim. 1 günümü cardio ya ayırdım. Olimp L-carnitine içtim ve 4 km koştum. Açıkcası bu aralar kafamı dağıtmak için açık havada cardiolara ağırlık verdim diyebilirim. 1 günde vücut ağırlığı ile çalışmalar yaptım.

Kombinasyonuma eklemeler yaptım. Şuan elimde ki mevcut ürünler;

Gaspari Glutamine
Gaspari Bcaa
Gaspari SizeOn
Gaspari Superpump Max
Muscletech mass tech
Muscletech nitro tech
Muscletech Neurocore
Muscletech Amino Fx
Bsn Syntha 6
VPX Glutamine
Musclepharm glutamine
Musclepharm creatine
Musclepharm recon
Musclepharm assault

Yurt dışından gelecek ürünler;

Driven Sports Craze
Promera con-cret
Bpı sports blox

Bu hafta elimde olacak ürünler;

Musclepharm Bullet proof
Ultimate Nutrition isoCool

Bir tane de casein protein alacağım büyük ihtimal dymatize caseini tercih edeceğim. Ürünler biraz elimde biriktiği için hangi ürünü hangisiyle kombine etsem kararsız kaldım diyebilirim :)

Evet arkadaşlar çektiğim bir iki resmi sizlerle paylaşmak istiyorum. Sağ tarafta ki ürün MT Amino fx. Kırmızılı olan tadı tek kelime ile berbat etkisi ise güzel.
Sol da ki ise MP assault. Tadı pek yok yani rahat içiliyor. Etki olarak ilk 3 antrenman karıncalanma filan oluyordu sonrasında pek bir şey hissetmedim. Pump filan yok. Sadece antrenmanı tamamlıyorsunuz yani devamlılık da iyi.

Kullanmayı ertelediğim MT neurocore ürününün görüntüsü. Allah izin verirse yarın kullanmaya başlayacağım.

burda da daha yakın versiyonu. Arka fonda da bir kaç supplement mevcut. Sol tarafa doğru devam ediyor :)

Neurocorenin aroması nedir? Bende fruit punch var tadı içilebilir derecede :)

Birde benimkinde az topaklanma var. Kutuyu her açtığımda biraz oynatıp gezdiriyorum. Sende nasıl?

Neurocorenin aroması nedir? Bende fruit punch var tadı içilebilir derecede :)

Birde benimkinde az topaklanma var. Kutuyu her açtığımda biraz oynatıp gezdiriyorum. Sende nasıl?

Benim ki de fruit punch. Ve dediğine katılıyorum kutunun içinde topraklanma mevcut. Hatta resimde çıkmamış ama bir kalıp gibi topraklanma mevcut. Artık dayanamayıp bugün deneyeceğim ürünü cidden merak ediyorum :)

Arkadaşlar bugün Muscletech neurocore ürününü kullandım. Antrenmandan 30 saat önce 1 ölçek 15 dk önce de muscletech amino fx kullandım.
Öncelikle aromaları aynı olsa bile renk ve tat farkı var. Neurocore un tadı cidden hoşuma gitti. Keşke amino fx'i de o tatta yapabilseler. Shakerda ki resimleri ilerleyen saatlerde atarım.

Ürünü daha bugün kullandım ama size şu kadar diyeceğim bu başlık altında 3 tane farklı NO ürünü denedim. İkisi arasında sıralama yapacak olursam

Superpump max 2. sırada 1. sırada mp assault gelirdi. Taki bu ürünü kullanana kadar. Hatta başka başlıklarda bu üründen sonra craze ve c4 extreme i deneyeceğim. Eğer bu ürünlerde işe yaramazsa NO ürün almayacağım demiştim. Bugün ilk gün olmasına rağmen cidden diğer 2 ürüne oranla çok çok iyi bir performans sergiledi. Hani piskolojiktir diye bilirsiniz ama sanmıyorum. Çünkü bu ürüne karşı da umutsuzdum.

Ürünün ambalajının üstünde '' Focus '' yazıyor. Cidden odaklanma diğer 2 ürüne göre çok çok iyiydi. Çok yorgundum hatta spora gidip gitmeme konusunda kararsızdım. Ama size şu kadar diyeyim odaklanması cidden çok iyi. Bütün antrenman boyunca bu özelliği hissettim. Yani şuan bile hissediyorum. Bunu cidden tarif edemiyorum kusura bakmayın. Diğer iki üründe bu yoktu.

Yine ambalajta yazan Strenght özelliği hakkında şunu diyebilirim. Bunu iki şekilde yorum yapacağım üstünde Pump da yazıyor. Bu ürünü kullanırken eğer etkisi böyle sürerse partner kesinlikle lazım. Çünkü kaldırdığınız ağırlıklar sizi kesmiyor. Yani şöyle anlatayım mesela ağırlığın altına girince daha da arttırmak istiyorsunuz. Bugün omuz sırt ve calf vardı. 2 makine de maksimum kiloya kadar rahat rahat çıktım. Omuz ve sırt antrenmanım bittiği zaman sırtımda sanki biri oturuyor gibi hissediyordum.

Bilmiyorum bugün ki gibi devam ederse ürün performansı gözdem olur. Aynı şekilde makinenin yanı sıra serbest ağırlılarda da kg arttırımına gittim. Daha önce dediğim gibi setten çıkıyorsunuz dinlenirken bile bakışlarınız filan değişiyor. Şöyle diyeyim kulağımda kulaklık vardı biri omzuma dokundu arkamı döndüm. Bir bayan bir şey sormak istemiş. Ama nasıl döndüysem artık kadın bir tırstı :D

Neyse yeter bu kadar ürün hakkında konuşmak.

Antrenmanın hemen ardından gaspari bcaa kullandım. Eve gelince bsn true mass ve mt nitro tech kullandım. Ardından da VPX glutamine

Beslenmem de fena değildi. Bugün cuma olduğu için bir kere kaçamak yaptım. O da Edirne kırkpınar da yaprak ciğer yedim :) Eee o kadar iznimizde olsun :) Şimdi spor sonrası öğünümü yiyeceğim

Bugün antrenmana gitmem gerekiyor. Bacak ve triceps antrenmanım var. Ama şuan pert bir vaziyetteyim. Yataktan kalkamadım diye bilirim. Sanki sırtıma biri oturmuş gibi hissediyorum. Uyanır uyanmaz hemen glutamine + nitrotech shake'i hazırladım ve onu içtim. Ardından da lor peynirli 5-2 yumurta oranlı omlet yaptım. Anlayacağınız daha yeni uyandım :) Eğer kendimi hala sırtımda bir kasılma hissediyorum ama. Yani bu ağrı değil, sanki derimi geriyorlarmış gibi :)

Evet arkadaşlar bugün bacak ve triceps antrenmanım vardı. Spordan önce yine Muscletech Neurocore ve Amino fx kullandım. Bugün ki antrenmanda da ağırlık arttırımına gittim. Odaklanma yine iyiydi. Bu arada dünde fark etmiştim ama yazmadım. Bu ürünü kullandığım zaman sporda elbet vücutta ki kaslar 2.3.4. kaslarda çalışıyor. Fakat asıl bölge dışında diğer kaslarımda sanki başka bölgeleri de asıl antrenmanda çalıştırmışım gibi sertleşiyor.

Makine veya serbest ağırlık fark etmiyor kilo arttırımına gittim bugünde. Valla arkadaşlar bu ürünün etkisi geçmezse gözdem budur diyorum. Tabi ki kişiden kişiye değişir. Bende bu etkileri gösteriyor fakat başkasında işe yaramayabilir.

Spordan sonra dün ki supplementlerimi kullandım. Ve yemeği yedim. Şimdi ana öğüne kaçıyorum :)

Arkadaşlar Pazar günü idmana gidemedim bacak idmanı çok yorduğu için. Bugünde bazı özel sebepler yüzüne spora gidemedim. Fakat bu 2 günlük süre zarfında off günde hissettiğim etkiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bacak ve tricepsleri çalıştıralı 2 gün olmasına rağmen hala sertliğini koruyor. Bunun yanı sıra biceps ve sırtımda aynı şekilde. Tabi ki o bölgelerin antrenmanlarından biraz daha vakit geçtiği için triceps ve bacakta ki gibi değil. Yine de tatmin edici.

Bu arada daha önce yazdım mı bilmiyorum ama,

MP Bullet Proof ile Ultimate Nutrition isoCool ürünleri elimde olacaktı. Bullet proofta sorun çıktığı için ( yeni versiyon yurt dışından geliyordu ) iptal etmek zorunda kaldım. Onun yerine bir başka kullanmak istediğim ürün olan Universal Animal M-Stak'ı tercih ettim.

Aynı şekilde Ultimate isoCool'u da arkadaşın ısrarı yüzüne iptal ettim. MuscleMeds Carnivor ürününü çok övdü. Bende merakıma yenik düşerek ufak boyundan sipariş vererek daha önceden söylediğim şeyi değiştirdim.

Bunların yanında eklem desteği için ürün siparişi verdim. PrimaForce Elastamine Joint Health 180 kapsül diye ürünü tercih ettim. Farklı marka ve ürünleri denemekte yarar var :)

Bu 3 ürün bugün kargolandı. Yarın veya yarından sonra ki gün elime geçer diye umuyorum.

Bu arada elimde açılmamış Gaspari Size On var. Şuan ki kombineye eklemeye düşünüyorum. Yani bu ürünleri de eklemiş olursam kombinem şu şekli alacak.

MT Nitro Tech
BSN True Mass
MT Nitro Amino Fx
MT Neurocore
Gaspari Size On
Gaspari Bcaa
PrimaForce Elastamine Joint Health
Universal Animal M-stak
Vpx glutamine
MuscleMeds Carnivor

Hocam çok güzel ürünlerin var gerçekten kıskanmıyor değilim hani :D

Hiç karaciğer, böbrek ve hormon testleri yaptırdın mı? Bu kadar ürün etkilerini takip edersen iyi olur :)

Hocam çok güzel ürünlerin var gerçekten kıskanmıyor değilim hani :D

Hiç karaciğer, böbrek ve hormon testleri yaptırdın mı? Bu kadar ürün etkilerini takip edersen iyi olur :)

Valla ağustos ayında yaptırdım. Bir kaç enzim hafif yüksek çıktı tek normalden yüksek çıkan Kreatin Kinaz değerim oldu. İlk sayfalarda değerler var sanırım normali 200 ken bende 2800 çıktı.

Sonra '' BeachBoy '' unda yardımıyla o değerin neden yüksek çıktığını anlamış oldum. Akla ilk başta bildiğiniz creatine geliyor. Fakat alakası yok. Bir kaç etkenle yüksek çıkıyor. Ki bunlardan biri de kas hasarı. Normal kan kestini vermeden 48 saat önce sporu bırakmak gerektiği söyleniyor. Yoksa kaslara yaptığınız baskı yüzüne bu değer yüksek çıkıyormuş. Ben hiç ara vermeden gitmiştim. Şuan fiziksel olarak hiç bir sorunum yok ama yine de testlerimi yaptırmaya devam edeceğim.

Bu bayramda fırsat bulup bir test daha yaptıracağım. Bir önceki değerlerimle şimdi ki değerlerimi kıyaslamış olacağım :)

Valla ürünler için söylediklerin için teşekkür ederim :)

Valla ağustos ayında yaptırdım. Bir kaç enzim hafif yüksek çıktı tek normalden yüksek çıkan Kreatin Kinaz değerim oldu. İlk sayfalarda değerler var sanırım normali 200 ken bende 2800 çıktı.

Sonra '' BeachBoy '' unda yardımıyla o değerin neden yüksek çıktığını anlamış oldum. Akla ilk başta bildiğiniz creatine geliyor. Fakat alakası yok. Bir kaç etkenle yüksek çıkıyor. Ki bunlardan biri de kas hasarı. Normal kan kestini vermeden 48 saat önce sporu bırakmak gerektiği söyleniyor. Yoksa kaslara yaptığınız baskı yüzüne bu değer yüksek çıkıyormuş. Ben hiç ara vermeden gitmiştim. Şuan fiziksel olarak hiç bir sorunum yok ama yine de testlerimi yaptırmaya devam edeceğim.

Bu bayramda fırsat bulup bir test daha yaptıracağım. Bir önceki değerlerimle şimdi ki değerlerimi kıyaslamış olacağım :)

Valla ürünler için söylediklerin için teşekkür ederim :)

Bunu paylaştığın süper oldu. Bende hep spordan sonra gidiyordum bu sefer 48 saat ara verip gideyim bari. Benim geçen AST ve ALT değerleri yüksek çıktı. Karaciğer korkuttu supplementleri azalttım. Recon ve bulletproofa başlamadan önce bir daha gideceğim eğer yine yüksekse biraz daha bekleteceğim kullanmayı.
Karaciğer içinde milk thistle aldım inşallah işe yarar thums:

Bunu paylaştığın süper oldu. Bende hep spordan sonra gidiyordum bu sefer 48 saat ara verip gideyim bari. Benim geçen AST ve ALT değerleri yüksek çıktı. Karaciğer korkuttu supplementleri azalttım. Recon ve bulletproofa başlamadan önce bir daha gideceğim eğer yine yüksekse biraz daha bekleteceğim kullanmayı.
Karaciğer içinde milk thistle aldım inşallah işe yarar thums:

İşallah bir şey çıkmaz. Herkes ürünleri kullanıyor fakat iç organlar için test yaptırmıyorlar. Anca ritim bozukluğu gibi şeyler olduğunda yani sağlık elden gider gibi olunca bu tür şeylere önem veriyorlar :)

Bullet proof'u bende kullanmak istiyordum. Hatta bu hafta elimde olacaktı fakat sorun çıktığı için deneme fırsatım olmadı. Umarım görüşlerini paylaşırsın o ürün hakkında.

Recon'u ise kullandım hatta memlekette duruyor. Bayramda gidince yanıma alacağım geçen sefer unuttum ürünleri orada. Cidden aradığım bir ürün. Etki gördüm tek dezavantajı ise tadıydı :) MT nitro amino fx ile aynı gibi. Sadece biraz daha içilebilir versiyonu. Umarım sende etki görürsün :)

İşallah bir şey çıkmaz. Herkes ürünleri kullanıyor fakat iç organlar için test yaptırmıyorlar. Anca ritim bozukluğu gibi şeyler olduğunda yani sağlık elden gider gibi olunca bu tür şeylere önem veriyorlar :)

Bullet proof'u bende kullanmak istiyordum. Hatta bu hafta elimde olacaktı fakat sorun çıktığı için deneme fırsatım olmadı. Umarım görüşlerini paylaşırsın o ürün hakkında.

Recon'u ise kullandım hatta memlekette duruyor. Bayramda gidince yanıma alacağım geçen sefer unuttum ürünleri orada. Cidden aradığım bir ürün. Etki gördüm tek dezavantajı ise tadıydı :) MT nitro amino fx ile aynı gibi. Sadece biraz daha içilebilir versiyonu. Umarım sende etki görürsün :)

Bulletproof içindeki Gaba ve L-dopa özellikle ilgimi çekiyor. Glutamine ve aminoasitleri pek önemsemiyorum. GH'a etkisini merak ediyorum
Amino fx'i tek dikişte içiyordum bunuda böyle yaparım. Şekerli olmasına rağmen tadını niye kötü yapmışlar ki? :(
Bu arada assault bende hala ilk günkü gibi karıncalanma yapıyor kutuyu bitirmek üzereyim. Ama pump etkisi azaldı :(

RaJeV hala karıncalanma hissediyorsan bence güzel bir şey. Tabi belli süre sonra can sıkıyor ama benim ki 2. antrenman sonrasında yok olmuştu. Etki azalması da normal ama benim ki kadar kısa sürmediğinden şanslısın diyeyim :)

Recon'a izole whey katmanı önermem. Yanlış hatırlamıyorsam ürünün üstünde içilecek protein tozunun yarım saat sonra içilmesi gerektiği yazıyordu. Ben spordan hemen sonra recon'u içiyordum. Ardından da eve gidip duş alıyordum. Zaten 30 dk filan geçiyordum sonra kullanacağım ürünleri kullanıyordum. Tabi ki sen bilirsin :)

Bu arada benimde bugün elime Universal Amimal M-stak ile PrimaForce Elastamine Joint Health adlı ürünler geçti. Bu hafta içi carnivor'da elime geçecek :) Bugün yoldan geldiğim için spor yapamadım. Ve daha yeni uyandım. Yol yorucu geçti. Beslenmem de pek kötü değildi. Hiç değilse gün içerisinde hazır gıda tüketmedim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:56 ----------

Evet arkadaşlar ürünler hakkında bir kaç resim ekleyecektim. Onları sizlerle paylaşıyorum.

İlk resim de ki shakerın içinde ki supplement MT Neurocore biraz köpürdü. Ama bir kaç sn sonra o köpük yok oluyor.

2. Resim de Universal Animal M-stak'ın 21 poşetinden 1'ini görüyorsunuz. Daha kullanmaya başlamadım yarın büyük ihtimal başlayacağım. En sonda ki kırmızı hap biraz korkutuyor. Şu animal seri de ne zaman kırmızı bir hap varsa kesin etkiyi hissettiren tablet oluyor :D

3. resimde MT nitro amino fx'in bir ölçeğinden görüntü.

4. resim bugün elime geçen iki ürün. Teki eklem sağlığı diğeri testo için.

5. resim de zaten kendini belli ediyor ama olsun. M-stak'ın kutu içerisi görüntüsü :)

RaJeV hala karıncalanma hissediyorsan bence güzel bir şey. Tabi belli süre sonra can sıkıyor ama benim ki 2. antrenman sonrasında yok olmuştu. Etki azalması da normal ama benim ki kadar kısa sürmediğinden şanslısın diyeyim :)

Recon'a izole whey katmanı önermem. Yanlış hatırlamıyorsam ürünün üstünde içilecek protein tozunun yarım saat sonra içilmesi gerektiği yazıyordu. Ben spordan hemen sonra recon'u içiyordum. Ardından da eve gidip duş alıyordum. Zaten 30 dk filan geçiyordum sonra kullanacağım ürünleri kullanıyordum. Tabi ki sen bilirsin :)

Bu arada benimde bugün elime Universal Amimal M-stak ile PrimaForce Elastamine Joint Health adlı ürünler geçti. Bu hafta içi carnivor'da elime geçecek :) Bugün yoldan geldiğim için spor yapamadım. Ve daha yeni uyandım. Yol yorucu geçti. Beslenmem de pek kötü değildi. Hiç değilse gün içerisinde hazır gıda tüketmedim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:56 ----------

Evet arkadaşlar ürünler hakkında bir kaç resim ekleyecektim. Onları sizlerle paylaşıyorum.

İlk resim de ki shakerın içinde ki supplement MT Neurocore biraz köpürdü. Ama bir kaç sn sonra o köpük yok oluyor.

2. Resim de Universal Animal M-stak'ın 21 poşetinden 1'ini görüyorsunuz. Daha kullanmaya başlamadım yarın büyük ihtimal başlayacağım. En sonda ki kırmızı hap biraz korkutuyor. Şu animal seri de ne zaman kırmızı bir hap varsa kesin etkiyi hissettiren tablet oluyor :D

3. resimde MT nitro amino fx'in bir ölçeğinden görüntü.

4. resim bugün elime geçen iki ürün. Teki eklem sağlığı diğeri testo için.

5. resim de zaten kendini belli ediyor ama olsun. M-stak'ın kutu içerisi görüntüsü :)

Animal stakın testoya etkisini çok merak ediyorum :) Başlamadan önce ve kutu bittikten sonra testesteron tahlili yaptırsan süper olur :)
Ben bulletproof için öyle yapacağım bakalım ne kadar etkiliymiş diye :)

Bu bayramda memlekete gidecektim. O zaman tahlil yaptıracaktım o zaman m-stak'ın kullanımını şimdilik bayramdan sonraya erteleyim. Kutu bitince tekrar ölçüm yaptırırım.

Bu m-stak'ın yanına gh max eklesem mi diye düşünüyorum aslında. Ama karar veremedim bir türlü. Weider tri complex kullanan forumda ki arkadaşlar vücut sıcaklığını arttığından filan bahsetmişler. M-stak'ta ne olacak en merak ettiğim konu :)

Bu bayramda memlekete gidecektim. O zaman tahlil yaptıracaktım o zaman m-stak'ın kullanımını şimdilik bayramdan sonraya erteleyim. Kutu bitince tekrar ölçüm yaptırırım.

Bu m-stak'ın yanına gh max eklesem mi diye düşünüyorum aslında. Ama karar veremedim bir türlü. Weider tri complex kullanan forumda ki arkadaşlar vücut sıcaklığını arttığından filan bahsetmişler. M-stak'ta ne olacak en merak ettiğim konu :)

Gh-max iyi olur aslında yanında thums: Ama m-stak da zaten ghyi tetikliyor olması lazım

Gh-max iyi olur aslında yanında thums: Ama m-stak da zaten ghyi tetikliyor olması lazım

RaJeV kullananlar gh max ile kombine edilince daha iyi verim alındığı söylenmiş. Açıkcası gh max siparişi verecektim gittim weider mega forte siparişi verdim.

Bayramdan sonra kullanmaya başlayacağım ve 21 gün sonunda supplement kullanımına ara vereceğim. Karaciğerde hasar oluşumunu azaltmak içinde supplementlerin sonunda başka bir şey kullanacağım.

Tahminen kasım sonu gibi bitecek bu düşündüğüm kombinasyon. Ve 21 günde eğer kafamda ki plana uyabilirsem 15 idman yapmış olacağım. Eğer uyamazsam da en az 12 idman yapmış olacağım. Bu kombinasyondan sonra aralık ayında ve ocak'ın ortasına kadar supplement kullanmayacağım. Eğer kullanacak olursam da protein tozu bcaa ve glutamine gibi bir şey olur o da yine ocak gibi başlarım.

Bugün ki idmanım göğüs ve biceps vardı. Sabah uyanınca eklem destek ürününden 3 adet ağza attım. Vitaminlerle beraber.

Kahvaltıda meyveli müsli yedim.
1 saat sonra da lor peynirli yumurtalı omlet yaptık kendime.
Ara öğün olarak 1 adet muz tükettim
Öğle yemeği olarakta az yağlı pilavla kuşbaşı et tükettim.
İdmana kadar ara öğün tüketme fırsatım olmadı başka.
Ama idmandan 1.5 saat önce 1 kase sebze çorbasıyla mantarlı biftek yedim.

Şimdi idmandan geldim.

İdmana gitmeden önce yine her zaman ki Muscletech amino fx ile neurocore içtim.

Sakatlığım yüzüne hocam fazla yüklenmemek adına makine ve sebest ağırlıkları harmanlamıştı. Normali de budur. Fakat makineler de artık max kiloyu rahat çıkmaya başladım. Onun için 1 hafta sonra programımı değiştireceğim.

Serbest ağırlıklarda ise göğüs ve bicepste yine ağırlık arttırımı yaşadım. Göğüste d. presste ilk başta 2.5 kg sonra da 5 er kg arttırıma gittim.

Bicepslerde de 5 er kgluk arttırıma gittim. Açıkcası şunu söylemek istiyorum hepsi tabi ki bu ürünlerin etkisiyle değil ama

normalde 2.5 kg arttırabileceğim ama zorlanabileceğim ağırlığı rahat çıkarıyorum ve 5 kg arttırdığımda da normal zorlamaya başlıyorum. Tuhaf bir şey.

Soyunma odasında hemen azıma 4 tablet gaspari bcaa attım. Şimdi de glutamine - truee mass - nitro techli shake'imi yapıp yemek yiyeceğim :)

Back
Yukarı