Merhaba,
Pazar günü bir ölçümüm daha vardı. Geçtiğimiz haftaya göre kıyaslamak gerekirse,
0,9 kilo artışım mevcut
0,2 yağ -kg düşüş var
%0,5 yağ oranı düşüşüm mevcut
1,1 yağsız kg artış
1 kg toplam sıvı artışı var
%0,08 toplam sıvı kaybı var
1,1 kg toplam kas -kg artışı var
Bölgeselde ise, bacaklarım 2:1 oranında kas:yağ oranını olarak artış göstermiş.
Sağ bacak:
%0,2 yağ oranı artışı
0,1 kg yağ artışı
0,2 yağsız kg artışı
0,2 kas kg artışı
Sol bacak:
%0,2 yağ oranı artışı
0,1 kg yağ artışı
0,2 yağsız kg artışı
0,2 kas kg artışı
Sağ kol:
%0,4 yağ oranı düşüşü
0,1 yağsız kg artışı
0,2 kg artışı
Sol kol:
%1,2 yağ oranı düşüşü
0,1 yağ kg kaybı
0,2 yağsız kg artışı
0,2 kas kg artışı
Gövde:
%0,8 yağ oranı düşüşü
0,4 yağ kg kaybı
0,5 yağsız kg artışı
0,5 kas kg artışı
Aksilik olmaz ise bir daha ki ölçüm pazar( 10 mart ) günü gerçekleşecek. Elimde 11 Şubat'ta ki ölçüm mevcut ve 1 aylık değişimi kıyaslamış olacağım. Dün tartıda kilo artışını görünce, yağ oranımın yükseldiğini düşündüm ki %0,5'lik bir kaybı görünce de şaşırdım. Aslına bakarsanız geçtiğimiz hafta kafamda koyduğum hedef 0,2-0,3 arasında bir yüzde düşürmekti. Cardio olarakta 2 gün çalışabildim çünkü gerçekleştirdiğim bacak idmanından sonra, bacak ağrılarım bir türlü geçmek bilmedi. Şuan bile hala devam edebilmekte fakat normal idman + cardio dışında 3 günde ortalama 14,767 adım atmışım ( telefonun yanımda olduğu süre zarfında ). Daha önce çift idmandan bahsetmiştim şuan için böyle bir şeye dönmedim. İlerleyen günlerde sabah ağırlık akşam cardio yada cyclingi ekleyeceğim. Büyük ihtimal bu cycling olacak, sabah cardiosu yapmamamın sebebi ise; zaten set aralarında oldukça kısa süre dinleniyorum ve akşam alet / serbest ağırlıkların dolu olması, antrenman motivasyonumu düşürebiliyor. Onun için akşamları cardio cihazlarına erişim daha kolay diyebiliriz.
Aynada kendime baktığımda, rakamsal olarak bacakta durum pek iyi gözükmese de sıkılaştığını söyleyebilirim. Omuzlarım vücudumda en fazla ilerleyen bölge oldu. Göğüs kısmı için ise alt göğüs dışında gayet memnunum şimdilik. Alt göğüse de eklediğim hareketlerle toplayabileceğim gibi gözüküyor ama bu zaman alacak.
Supplement kısmına gelecek olursak; burada işler biraz karıştı. Grenade thermo detonator'u şuana dek 3-4 gün dışında çift tablet olarak kullanmadım. Günde çift tablete çıktığım zaman, su attırdığını söyleyebilirim. Öğleden sonra dudaklarım kurumaya, hatta çatlamaya başlıyor. Daha önce illa söylenmiştir, bol suyla tüketin. Bol suyla eğer aç karnına alırsanız midenizde yanma hissediyorsunuz. Eğer iyi bir diyet ve talimatlara uygun kullanırsanız ( spor dahil ) bu ürünün işe yaramaması benim açımdan ihtimali yok gibi bir şey. Çünkü tek tableti bile enerji veriyor. Aslında sabah idmana gitmemiş ve güne direk grenade ile başladıysam, uyku modundan direk beni çıkarıyor.
Gelelim evlution engn'a. Şuana dek hep bir ölçek kullandım fakat son 2 idmandır o karıncalanma hissi filan gitti. Zaten bu his idman içerisinde de geçici bir süreliğine bulunuyordu. Şahsen bu karıncalanmayı seviyorum, beta alanine <3 ben

Bu ürünün şöyle pump ürünü, böyle iyi filan demeyeceğim. Benim için focus özelliği oldukça başarılı. İçmeden iki idman geçirdim şuana dek ve bu farkı bariz olarak algılayabiliyorsunuz. Hani kırmızı pelerin görmüş bir boğa gibi olmuyorsunuz fakat dayanıklılık kısmında da işe yaradığını düşünüyorum. Özellikle cumartesi - pazar idmanlarım 2 bölge + karın + cardio olarak geçiyor. Büyük kas gruplarında ise hareket sayım oldukça fazla. Hatta bazen aynı gün içerisinde 2 büyük kas grubunu çalıştırıyorum. İdmandan sonra 2-3 saat sonra mışıl mışıl uyuyabilecek kıvama geliyorum fakat salonda gerçekten beni yarı yolda bırakmadı. Mesela Muscletech neurocore kullanırken bıraktığı gerginlik bu üründe yok. Veya musclepharm assault'ta ki gibi anlık pig yaptırmıyor. Sürdürebilirlik olarak assault'tan daha iyi.
MHP glutamine-sr için bir şey diyemiyorum. Bildiğiniz üzere glutamine sonuçta bu. Bir daha alır mıyım ? Öncelik listemde mevcut değil.
Muscletech cell-tech'e gelecek olursak, bu ürün için şimdilik bir şey söylemiyorum. Bazı kas gruplarım dolgun gözüküyor ki burada öne çıkan grup kesinlikle kollarım. Kutunun yarısına geldim diyebiliriz. İkinci kutu alıp kullanıp kullanmama arasında git geldeyim. Aslında ürünü denemek amacıyla 2. kutuyu kullanmayı düşünüyorum ama ilerleyen günlerde buna net karar vereceğim.
Greneda Defend BCAA, içerik olarak beğendiğim, başarılı bir ürün. Bu hafta bu ürün tükenecek. Tekrar bu ürünle mi devam etsem yoksa xtend'e mi bir dönüş yapsam bilemiyorum. Sanırım xtend'i denerim gibime geliyor.
Recovery olarak hamlığı attıktan sonra hiç bir sorun yaşamamıştım. Tabi antrenman sonrası yorgunluk, ufak tefek kas ağrılarını saymıyorum. Fakat en son bacak idmanından beri toparlanamadığını söyleyebilirim. Yani yürüyemedim. Fakat üst gövde için ve ruh hali olarak konuşmak gerekirse, spora gidebilecek durumdayım.
Son olarak; grenade thermo kapsüllerimin yarısından çoğunu, şehirdışında arkadaşta unuttum. Bu planlarımı umarım sekteye uğratmaz. Elimde bir kaç günlük tablet var, bakalım arkadaş kargoyla yollayacak olmadı yenisini sipariş etmem gerekecek. Antrenmanda ki ağırlıklar içinde şunu söyleyeyim; düzenli olarak kilo arttırabiliyorum bu gayet güzel bir şey. Sadece bir kaç harekette kilo artışım istediğim gibi değil fakat bunuda antrenman yoğunluğuna bağlıyorum