XxBadyxX
Yeni Üye
kavga etmek iyidir. simdi bu yazdıklarımdan dolayı tepki gorebilirim ama işin boyutunu degiştirmeden yumruk yumruga kavga etmek gercekten iyidir cunki yasadıgımız sosyal ortamda bir cok hayvan barınmaktadır insanları rencide eden asagılayan gucune fizigine arkasına guvenen bir cok insan bunu kendine ve etrafındaki insanlara ispatlamak için gozune kestirdigi insanlara haksızyere bela olurlar. bence boyle tiplerden cekinmemeli gerekli ve hak ettigi tepkiyi gostermeliyiz bugun kavgadan kacalım bize bişiy olmasın baskasına olsun hak ettikleri tepki gormedikleri surece boyle insanlar ne yaptıgının farkına varmaz hatta zevk alır. adrenalinin aslında senin için hayati onemi vardır vucudu cok ani olarak fiziksel aktiviteye hazırlar ve o an hissettigin acıyı uyusturur. boks gibi özet ve etkili bir dovus sporu yapmanda fayda var
Yok Kardeşim sana bu mesajından kimsenin tepki vericeğini sanmam. dediğin gibi toplumda durduk yere sakin duran birine karışan bi tarafının yemediğine karışamıyan hayvan çok bunları dayakdan başka bişey adam etmez. Mesela bana sınıfta sakin duruyorum diye herkez kıllık yapardı tuttum bi tanesini gerçekden çok fena dövdüm artık kimse bişey diyemiyo