Kavgadan Korkanlar İçin Bir Taktik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kavga anında tartışırken korkuyorsanız vuracak haliniz yoksa biraz bekleyin biraz uzaklaşsın sonra beklemediği anında boş bulunduğu anda çok sert vurun birkaççkere eğer sert vurusanız bir şey yapamz bir taktikde savıunmanız iyi olsun

Senin adına sevindim, tebrik ederim...Lakin bu forumda böyle tavsiyelerde bulunmasak daha iyi değil mi? Oruçlu olduğun tahmininde de bulunursak, hani hoşgörü falan diyorum, sanki daha iyi olur gibi.?

Bir taktik bu çoğu kişiye işler olsun insanlar burada dert yanıyo vuramadım diye ben vuramadımmı ölürüm vuramazsam ölürüm

16 değil 20 yaşım faceden bağlanınca otomatik girdi yaşı 16 yaşında lisede dövdümdü böyle

senin kavgandan bize ne siteye nasıl adam dövülür yazacağına insanlar neden kavga etmemeli vs yazssasana ha şunuda diyim sadece ilk okul da 25 kere kavga ettim orta okulda 8 kere lisede 5 kere üniversitede yok musabakaları saymıyorum onlar kavga değildi boks kick boks aikido bilirim kavga sert vurmayla değil. 190cm lik ayılardan yumruk yemişliğim var insan dayak yemeyince kendi elini balyoz sanırmış sadece 1 kere dayak yedim bu arada oda 2 kişi karşı ikiside karakuşak tekvandocuydu

Bende 1 kere dayak yedim orta 2 dedim liseli bir çoçuğa dövdürttü beni arkadaşım ona bile saldırdım dayak yemişitim gururma yediremedim

Gün geçmiyor ki içler acısı bir konu daha açılmasın forumun kalitesi git gide düşünüyor hemde ışık hızıyla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Forum Kuralları Madde-25'e aykırı başlık!

25- Kavga önerisi istemeyin, öneride bulunmayın! Kavga etmek,dövüşmek,tehdit etmek,tabanca,silah,bıçak vb konuları içeren , bu konularda tavsiye isteyen, tasviye veren, özendiren mesaj ve konuların paylaşılması yasaktır.​
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı