Zaten bende belediyenin aktepe spor tesislerinde calisiyorum fakat hafta 3 gun artik yetmiyor xfitin dutluk subesi acildi smith ve squat rack yok gerci su an gittigim salondada squat rack yok ama dipse koyarak bir sekilde calisiyorum tepebasinda neresi var benim icin en onemli faktor 6 7 gun sabahtan aksama acik olmasi cunku salona gitme saatlerim degisiklik gosterebiliyorxfitte smith,squat,cable cross machine decline bench gibi aletler yok. kendisi ve şubeleri tamamiyle başlangıç seviyesi için tasarlanmış. Sana uygun en yakın yer aktepe veya Keçiören spor tesisleri yada tepebaşı tarafında isteğine göre bir yer bulabilirsin.
Dumbell kilolari haftada kac gun ne kadar squat rack var mi bi bilgin yada internet sitesi yada numarasi var miTaipen spor merkezi sana uygun ve daha yakın.. bilgi tıp merkezinin arkası..
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiyatı hakkinda bilin var mı?Haftanin her günü açık.. sadece pazar oglen 3e kadar açık. . DIGER gunler sabah 10:00 21:30 Arası açık.. 40kg kadar dumbell ve squat rack var..
Çok teşekkürlerAylik 80 3aylik ne kadar fikrim yok tel: (0312) 360 6781 .. ben şuarada orada çalışıyorum yanliz 1 ay sonra ankamall mac fit spor merkezine geçecegim.. Taipenda olduğum sürece her konuda yardimci olurum.
Salonu bırakma sebebiniz salon kaynaklı mi ve müşteri portföyü nasıl salonun bir bilginiz var mı?Aylik 80 3aylik ne kadar fikrim yok tel: (0312) 360 6781 .. ben şuarada orada çalışıyorum yanliz 1 ay sonra ankamall mac fit spor merkezine geçecegim.. Taipenda olduğum sürece her konuda yardimci olurum.