Kullanım şeklim dogrumu acaba?Spor salonumda her kafadan bir ses cıkıyor huzursuz oluyorum.
Supplementler
O.N. whey
O.N. Bcaa 5000 powder
Ultimate Nutrition creatin mono.
Xpro glutamine
Kullanım şeklim:
Sabah kalkar kalkmaz
1 olcek whey süt ile
Antremandan once:
5 gr creatin
Antremandan sonra:
2 ölçek whey su ile
1 çay kaşıgı Bcaa
1 çay kaşığı glutamine
1 çay kaşıgı creatin
Akşam yatarken:
1 çay kaşığı glutamine
Bide gunde 1.5 litre kefir içmenin bi zararı olurmu acaba?genelde 1 bardak yeterlı derler merak ettım
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07.10.10 00:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 06.10.10 23:36 ----------
yabancılara soruyorum gelen cevaplar su sekılde
Alex M. Carneiro
I would use it both, 1 serving before and 1 serving after training.
Cristina Vujnich
I use exactly what Alex said... you can also take it first thing in the morning as well. I usually break it up to 3-4 servings of BCAAs per day. But def good to get it both pre and post workout.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:08 ----------
bide off gunlere acıklık getırırmısınız sadece bcaa ve glutamın ıcın.bu kadar farklı yorumlar olabılecegını sanmıyordum
Supplementler
O.N. whey
O.N. Bcaa 5000 powder
Ultimate Nutrition creatin mono.
Xpro glutamine
Kullanım şeklim:
Sabah kalkar kalkmaz
1 olcek whey süt ile
Antremandan once:
5 gr creatin
Antremandan sonra:
2 ölçek whey su ile
1 çay kaşıgı Bcaa
1 çay kaşığı glutamine
1 çay kaşıgı creatin
Akşam yatarken:
1 çay kaşığı glutamine
Bide gunde 1.5 litre kefir içmenin bi zararı olurmu acaba?genelde 1 bardak yeterlı derler merak ettım
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07.10.10 00:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 06.10.10 23:36 ----------
yabancılara soruyorum gelen cevaplar su sekılde
Alex M. Carneiro
I would use it both, 1 serving before and 1 serving after training.
Cristina Vujnich
I use exactly what Alex said... you can also take it first thing in the morning as well. I usually break it up to 3-4 servings of BCAAs per day. But def good to get it both pre and post workout.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:08 ----------
bide off gunlere acıklık getırırmısınız sadece bcaa ve glutamın ıcın.bu kadar farklı yorumlar olabılecegını sanmıyordum