Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de son 1,5 yıldır fotoğrafçılık olayına merak saldım. İlk başladığımda Canon Ixuc 800 üm vardı, manuel ayarları keşfettikçe zevk almaya başladım ama bu tür makinalarda fazla yara şansınız yok. Bir hocamın aldığı makinayı bana verip "Olm şunu bir karıştır öğren sonra bana öğret" Demesiyle DSLR a adım attım, makina da sağlamdı hani Nikon d300
Bu makinalar ile yapılabilecekleri görünce kendime bir DSLR aramaya başladım.
Maalesef DSLR da oldukça pahallı, ancak bir ağbimin tavsiyesi üzerine 2.el bir Nikon D50 aldım, şansıma satan eleman fiyat içine tripod, uzaktan kumanda ve 18-200mm lens de dahil etmişti. Bu sayede yeni başlayan biri olarak almam gereken ek malzamaleri topluca almış oldum.
Sağdan, soldan ve netten öğrendiğim bilgilerle denemelere başladım ve fırsat buldukça çekim yapıyorum. Aslında sevdiğim bir çok kare var ama aralarından en sevdiklerimi yükliim dedim:
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:12 ----------
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:16 ----------
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:20 ----------
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:23 ----------