Kendi biceps antremanını düzenleme

Merhabalar,3 aydır bodybuilding yapıyorum.Kabul ediyorum 3 ayda aşırı bir gelişme beklenmemesi gerekiyor ama benim derdim kendime en uygun biceps antremanını bulmak.Bunu nasıl yapabileceğimi anlatabilecek biri var mı acaba ? Yani kendimde daha etkili olan hareketler,set sayısı tekrar sayısı gibi..

Compound egzersizler yap ve kademeli ağırlık arttır, bunun yanında düz barbell ile curl yap. Curl hareketinde de ağırlıkları çok hafif şekilde arttır.

Ağırlıkları her antremanda mı artırmalıyım peki yoksa 2-3 haftada bir mi ? Antremanım aşağıdaki gibidir.
göğüs-önkol
dinlenme
omuz-triceps
dinlenme
sırt-bacak
dinlenme[DOUBLEPOST=1535119594][/DOUBLEPOST]Birde ayriyetten compound biceps egzersiz örnekleri verebilir misiniz?

Son düzenleme:
Periyotlama hatalı görünüyor.Madem haftada 3 gün çalışılacak fullbody tipi bir idman takip edilmeli.6 günlük dinlenmeler optimum kas gelişimi için ideal olmayacaktır.
Compound birden fazla kasın çalıştırıldığı hareketlere denir.Bu yüzden compound biceps egzersizleri olmaz.
Ancak bir çok çekiş egzersizinde bicepsler de kullanılır.Oransal olarak biceps aktivasyonun çoktan aza doğru şu şekilde örneklendirebiliriz
-Chin up
-Supinated Lat PullDown
-Supinated Barbel Row
-Pullup
-LatPull
Vs...
Bunlar EGM verilerine dayanmayan biraz daha tecrübeye dayalı örnekler.

Back
Yukarı