herkese iyi geceler diliyorum kendi hazırlamış olduğum beslenme programım hakkında siz değerli arkadaşlarımın fikirlerini almak ve eksiklerimi yanlışlarımı düzenlemek istiyorum.
boyum 1.72 kilom 74-75 civarı. daha önceleri lise yıllarımda 3-4 sene düzenli olarak vücut geliştirme yaptım fakat daha sonraki yıllarda 1-2 sene vg ara verip boks yaptım.tabi öss hazırlık/ünv telaşı sırasında hiç spor yapmadan geçirdiğim zaman dilimleride oldu haliyle yağlanmada vucudumu işgal etmiş halde. Ama .ok aşırı değil.bu sene itibariyle tekrar Vücut geliştirmeye başladım yaklaşık 4-5 ay kadar oldu. forumu araştırarak elde ettiğim bilgiler doğrultusunda hazırlamış olduğum bi beslenme programım var ve eksiklerini/fazlasını size danışarak düzeltmek istedim.beslenme programımdaki amaç hem yağ yıkımı bi yandan da protein alımını eksik tutmamak öle bişi işte
Sabah(08:00)
100gr eti lilalif+yarım yağlı süt+tarçın
6 yumurtalı lor peynirli omlet(ben yumurta yiyemiorum gördüğüm zaman midem bulanıyo bu yuzden omlet şeklinde tüketiyorum)
1-2 dilim kepekli ekmek
kuşluk(11:00)
100gr eti lilalif yulaf ezmesi+süt+tarçın
öğlen(14:00)
100gr lapa pirinç veya haşlanmış makarna
salata(yağsız,sirkeli)
1 paket ton balığı
100gr tavuk göğsü
öğleden sonra(17:00)
100gr lor peyniri+domates
ikindi(18:30)
6 yumurtalı lor peynirli omlet
akşam(21:30)(antrenman öncesi yemeğim)
100gr tavuk göğsü
100gr lapa pirinç yada haşlanmış makarna
salata(yağsız,sirkeli)
antrenman sonrası:
üzüm suyu 500gr
lor peyniri+domates
evet beslenme prgramım böyle. Antrenman saatim gece 00:00 =) belki garip gelebilir ama gece daha kolay çalışabiliyorum.performans olarak
programımdaki eksikleri/fazlalıkları yanlışlıkları düzeltmemde yardımcı olacak,fikrini paylaşan herkese çok teşekkür ederim..
boyum 1.72 kilom 74-75 civarı. daha önceleri lise yıllarımda 3-4 sene düzenli olarak vücut geliştirme yaptım fakat daha sonraki yıllarda 1-2 sene vg ara verip boks yaptım.tabi öss hazırlık/ünv telaşı sırasında hiç spor yapmadan geçirdiğim zaman dilimleride oldu haliyle yağlanmada vucudumu işgal etmiş halde. Ama .ok aşırı değil.bu sene itibariyle tekrar Vücut geliştirmeye başladım yaklaşık 4-5 ay kadar oldu. forumu araştırarak elde ettiğim bilgiler doğrultusunda hazırlamış olduğum bi beslenme programım var ve eksiklerini/fazlasını size danışarak düzeltmek istedim.beslenme programımdaki amaç hem yağ yıkımı bi yandan da protein alımını eksik tutmamak öle bişi işte

Sabah(08:00)
100gr eti lilalif+yarım yağlı süt+tarçın
6 yumurtalı lor peynirli omlet(ben yumurta yiyemiorum gördüğüm zaman midem bulanıyo bu yuzden omlet şeklinde tüketiyorum)
1-2 dilim kepekli ekmek
kuşluk(11:00)
100gr eti lilalif yulaf ezmesi+süt+tarçın
öğlen(14:00)
100gr lapa pirinç veya haşlanmış makarna
salata(yağsız,sirkeli)
1 paket ton balığı
100gr tavuk göğsü
öğleden sonra(17:00)
100gr lor peyniri+domates
ikindi(18:30)
6 yumurtalı lor peynirli omlet
akşam(21:30)(antrenman öncesi yemeğim)
100gr tavuk göğsü
100gr lapa pirinç yada haşlanmış makarna
salata(yağsız,sirkeli)
antrenman sonrası:
üzüm suyu 500gr
lor peyniri+domates
evet beslenme prgramım böyle. Antrenman saatim gece 00:00 =) belki garip gelebilir ama gece daha kolay çalışabiliyorum.performans olarak
programımdaki eksikleri/fazlalıkları yanlışlıkları düzeltmemde yardımcı olacak,fikrini paylaşan herkese çok teşekkür ederim..