Kendi kendime diet programı yaptım ve sonuç;

Başlıktada belirtttiğim gib kendi kendime bir diet programı oluşturdum ve 17 gündür yapıyorum ( daha kısa süre oldu biliyorum)
1 Şubatta ölçüldüğümde ;
Kg :76.4 Kilogram
Yağ Oranı : %15.9
Yağ kütlesi : 12.2
Kas kütlesi : 64.3
Su oranı : 47.1 kg

18 Şubatta ölçüldüğümde ;
Kg: 77.2 Kilogram
Yağ Oranı : %14.9
Yağ Kütlesi : 11.5
Kas kütlesi : 65.7
Su oranı : 48.1 kg

Şimdi diyetimi yazıyorum ve diyetimde yanlış yaptığım bir şey varsa çıkarmak veya eklemek icin ne yapmayalıyım söylerseniz sevnirim

Sabah 8.30 Ton Balıklı sandviç (15 gr protein)
Sabah 9.50 Limonlu Form( Karbonhidrat değeri yüksek )
Sabah 11.30 Elma
Öğlen 13.30 200 gr tavuk göğsu yarım tabak pilav ve yoğurt ( yaklasık 30 gram protein oluyor )
Akşam üstü 15.30 Ton balıklı sandviç ( 15 gr protein )
Akşam üstü 17.30 Muz
Aksam 20.00 Balık/Tavuk/Et + salata ( 200 gr tavuktan fazla yediğim için 30-40 gr protein diye düşündüm)

Yaptığım yanlış bir şey varsa düzeltirseniz sevnirim teşekkürler :)

Kilo almaya çalışıyorsan bunun en az 2 katını yemen lazım. Ve günde 2 kez tonbalıgı yemek yanlış, haftada 2-3 kez yemen lazım sadece, vücutta civa birikmesi oluyor çünkü

Kilo almaya çalışıyorsan bunun en az 2 katını yemen lazım. Ve günde 2 kez tonbalıgı yemek yanlış, haftada 2-3 kez yemen lazım sadece, vücutta civa birikmesi oluyor çünkü
Kolay sağlanabilen ve whey protein olarak ne önerirsiniz peki ? Toz kullanmak istemiyorum , ve okulum olduğu için besin almam çokta kolay olmuyor.

Kolay sağlanabilen ve whey protein olarak ne önerirsiniz peki ? Toz kullanmak istemiyorum , ve okulum olduğu için besin almam çokta kolay olmuyor.

En kolay ve ucuz whey kaynağı lor peyniridir. Ton balığının muadili asla olamaz, değerleri farklı birbirlerinden ama yine de iyi bir protein kaynağıdır. Ton balığı her zaman ve sık sık tüketilmeye uygun bir şey olmadığı için lor daha çok tercih edilir. Lor peyniri ve suyu blender'da karıştırarak kendi protein shake'ini yapabilirsin. Tatlandırmak için meyve, bal, kakao vs. kullanabilirsin. (az miktarda tabii)

En kolay ve ucuz whey kaynağı lor peyniridir. Ton balığının muadili asla olamaz, değerleri farklı birbirlerinden ama yine de iyi bir protein kaynağıdır. Ton balığı her zaman ve sık sık tüketilmeye uygun bir şey olmadığı için lor daha çok tercih edilir. Lor peyniri ve suyu blender'da karıştırarak kendi protein shake'ini yapabilirsin. Tatlandırmak için meyve, bal, kakao vs. kullanabilirsin. (az miktarda tabii)
Peki günde ne kadar lor peyniri yenmeli

2.kere yediğim ton balıklı sandviç yerine her gün 150 gr. lor peyniri, su(sütte kulanabilirim) ve az miktar kakaoyla kendime basit bir içecek yapsam yeterli olur mu acaba ? başkalarınında yorumunu alırsam cok iyi olur..

Back
Yukarı