FiziCisT
Üye
Haaa ateistmisin doğru ya siz öbür taraftan transit geçiyordunuz pardon kardeşim kusura bakma ...Ben ateistim dostum. Dediklerinde cok sacma. Konuyu oku.
HTC One cihazımdan gönderildi
Haaa ateistmisin doğru ya siz öbür taraftan transit geçiyordunuz pardon kardeşim kusura bakma ...Ben ateistim dostum. Dediklerinde cok sacma. Konuyu oku.
Biz kaçak geçiyoz, sen vizeyle geçersin.Haaa ateistmisin doğru ya siz öbür taraftan transit geçiyordunuz pardon kardeşim kusura bakma ...
Yoldan geçen bir bayana sex konusunda sorular sorman ters olur ama buna uygun şunu yapmanı önerebilirim bu işi yapan bir bayanın yanına giderek çatır çatır pazarlık yap dibine kadar, şakalaş, pazarlıkta anlaşamazsan diğerine git v.s.Prezervatif almak tabiki dogal birsey ama ben bunu yapmaktan cekinirim. Ve dogal olarak bunu denedim. Yaptiklarimi anlatayim.
Migrosa gittim ve bayan gorevliye burada prezervatif satilmiyor mu dedim, o da yerini gosterdi.
Sonra baska bir erkek gorevliyi cagirdim ve bunlarin boyutlari yazmiyor mu uzerinde dedim.
Sonra baska bir erkek gorevliye geciktirici satilmiyor mu burada dedim. O da prezervatifin oldugu yere goturdu ve yok dedi. Prezervatiflerden laf actim bunlarin boyutlari yazmiyor dedim. Bana kucuk lazim dedim. Elimle 3 cm civarinda bir boyut gosterdim benimki biraz kucuk dedim.
Daha sonra ped satilan bolume gittim ve gecen erkeklere bu ne ise yariyor diye sordum.
Daha sonra bir kadina pedi gosterip bu nedir diye sordum. Beni soyle bir suzdu ve birsey demedi.
Yani bunu yenmek icin rezil olmaktan baska care yok. Gidip yoldan gecen bir kiza vucut gelistirme yapiyorum, sexy vucudum var mi veya eger sex yapacak olsaydin benim gibi vucudu olan biriyle yapar miydin diye sormanin neresi suca giriyor ki? Dayak olayina gelince de dayak yemekten pek cekinmiyorum zaten kavga edesim var bu sorunlar yuzunden.
Aslinda bugun yaptigim penis gosterisinden sonra bunu yapmak bana bir arti saglamayacak sanirim.Yoldan geçen bir bayana sex konusunda sorular sorman ters olur ama buna uygun şunu yapmanı önerebilirim bu işi yapan bir bayanın yanına giderek çatır çatır pazarlık yap dibine kadar, şakalaş, pazarlıkta anlaşamazsan diğerine git v.s.
HahaBırak sosyal anksiyeteyi sen adrenalin bağımlısı olmuşsun, umumi tuvalette dal başşak gezmek için Jim Carry muzipliği ile Teoman umursamazlığı karışımı bir ruh hali lazım, bunu yapacak babayiğit çok ender çıkar. Korkularını yenmeye çalışman çok güzel bir adım, ancak atacağın adımları iyi muhakeme etmen şart, ttamam kavga edilecekse edilir, dayak da yenir ama bu takım taklavatı sergilediğin için olmasın, ne bileyim trafikte hakkını koru mesela, sağdan girip önüne atlayanlara boyun eğme tamamdır, caydırıcı bir görüntün yoksa en fazla 5 dk sürer Türkiye şartlarında aradığını bulman. Hele kadınlara yönelik tekliflerin çok ciddi sonuçlar doğurabilir. Durumun sosyal fobi felan değil, bambaşka bir vaka, doktorun doğru teşhisi koymalı. Umarım en yakın zamanda şifa bulursun, ruhun ızdırabı böbrek taşından kötüdür.
Bu mesaj neden bu kadar cok begenilmis anlamadim. Hatta sosyal fobisi olan 2pacist bile begenmis.Bırak sosyal anksiyeteyi sen adrenalin bağımlısı olmuşsun, umumi tuvalette dal başşak gezmek için Jim Carry muzipliği ile Teoman umursamazlığı karışımı bir ruh hali lazım, bunu yapacak babayiğit çok ender çıkar. Korkularını yenmeye çalışman çok güzel bir adım, ancak atacağın adımları iyi muhakeme etmen şart, ttamam kavga edilecekse edilir, dayak da yenir ama bu takım taklavatı sergilediğin için olmasın, ne bileyim trafikte hakkını koru mesela, sağdan girip önüne atlayanlara boyun eğme tamamdır, caydırıcı bir görüntün yoksa en fazla 5 dk sürer Türkiye şartlarında aradığını bulman. Hele kadınlara yönelik tekliflerin çok ciddi sonuçlar doğurabilir. Durumun sosyal fobi felan değil, bambaşka bir vaka, doktorun doğru teşhisi koymalı. Umarım en yakın zamanda şifa bulursun, ruhun ızdırabı böbrek taşından kötüdür.
Bu mesaj neden bu kadar cok begenilmis anlamadim. Hatta sosyal fobisi olan 2pacist bile begenmis.
Durumumun sosyal fobi olmadigini dusunduren umumi tuvalette penis gostermem ise bu zaten kendini rezil etmeye yonelik bir davranisti ve yapmadan once dizlerim hafif titriyordu. Yani umursamaz degildim.
Aslinda bu olay sosyal fobiden ne kadar biktigimi gosteriyor. Yani su olayi yapabilmem.
Doktora zaten gidiyorum. Ne cok acimiyor anlamadim. Dalga mi geciyorsun?Komik yani. Olm git doktora çok acımıyo gercekten.
I believe in Fitness
Yanlis anlama ama bir daha din ile ilgili yazi yazma. Asil ateist olduktan sonra mukemmeliyetciligim biraz azaldi.Işte kardeşim sen ateistim diyorsun ama senin ilacın var ya bir inanış eksikliğinden de olabilir. Beni lütfen yanlış anlama ama kulluk anlayışında tam da bu dediğin gibi mukemmeliyetcilik Allah a affedilir. Kul ise herzaman mütevazı ve eksiktir. Ve hergün yanlışlarından dolayı tevbe eder. Bu sadece bir örnekti. İnanç noktasında tabiki de ozgursun. Ama ilacının birinin de bu olduğunu bilmeni isterim. Sen inanmasan da ben yine de inandığımız Allah tan sana şifa diliyorum. Şunu da ayrıca belirteyim : bir insanın mükemmel olma çabasını terk etmesinin en güzel yolu mahviyet (daima kendini küçük görme )duygusudur. Bu da insan da olamayacigini bilse bile daha iyisi olmak için sürekli eksiklerini tamamlama noktasında bitmek bilmez bir azim pompalar. Tıpkı bir farenin o yemi yiyemeyeceğini bilse bile çarkları sürekli çevirmesi gibi. O yüzden bırak bundan önce yaşadıklarını bir kenara . Hep daha iyi olmaya çalışırken boynunu büküp , tevazu göstermeye bak.
Sanirim bir dahaki deneyimim ustte yazan arkadasinki gibi bir kiza senden hoslaniyorum demek olacak![]()
Cuk gosterme hakkinda dediklerin dogru evet ama su var. Bunlari yaparken kendi egomu dusurmeye calisiyorum o yuzden cuk gosterdigim icin bir nebzede olsa azalan ego diger olaylarda daha rahat olmami sagliyor.Sen korkularla yüzleşme olayını çok yanlış anlamış durumdasın. Yeteri süre çükünü açıp gezersen çükünü açma korkundan kurtulabilirsin ama bu hayrına olmaz. O konuda çekinmemizin bir sebebi varMuhtemelen istediğin insanlarla konuşurken, dolmuşta "inecek var" derken, topluluk içinde konuşurken, bir kadınla konuşurken falan rahat etmek. Bunun için çükünü açıp gezmezsin, bu konularda alıştırma yaparsın. Doktora gidiyorsan bu konuda alıştırmalar veriyor olmalı, sana yolda giden kadına seks teklif etmeni falan söylemiyordur sanırım. O yüzden bu abuklukları bırak da normal diyaloglarda rahatlamaya bak. Bu da her konu gibi egzersiz yapmaktan geçer. Sosyal fobililerin forumları falan da var, oralarda bu sorundan kurtulmuş insanlardan bilgi de alabilirsin.
Tmm kardeşim sana kolay gelsinYanlis anlama ama bir daha din ile ilgili yazi yazma. Asil ateist olduktan sonra mukemmeliyetciligim biraz azaldi.