• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kenzo Karagöz Bodybuilding Motivation 2012

66_Kenzo

Üye
Slm Arkadaslar .. aradan 1 sene gecdi.. gecen seneki yarismanin sonu beni bu sene icin cok hirslandirdi.. gecen sene avusturya sampionasinda 4ncü olmusdum.. ve hicde sonucla mutlu deyildim.. bu sene allaha sükür cok iyi gecdi offseason ve definasiyon .. tabi dahada iyi olabilirdi ama ben bu sporu natural sekilde yapdigimdan bence gayet iyi bir derecede katilabildim.. bu sene avusturya bodybuilding sampionasinda 7kisiden 3ncü oldum ve .. natural bir sporcu olarak bence büyük bir basari.. tabi gelecek sene inshallah daha iyi olucak nede olsa yasim daha 19.. ve 2 senem daha war juniorlarda kazanmak icin.. herkeze göstericem naturalde kazanilabilir ve yapilabilir bir spor oldugunu bodybuildingin [YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=senrqzTUFP8[/YOUTUBE]

Selam;

Sevgili 66_Kenzo,

Sizi takdir ve tebrik ediyorum... Doğal olarak bu sporu devam ettirmeyi umarım kalıcı olmak koşuluyla sürdürürsünüz...

Benim de hiç vazgeçmediğim düşüncelerin başında doğal olmak gelir.

Yarışmada kaçıncı olursunuz bilemem ama, poz vermek konusunda benim şahsi kanaatim, Lou Ferrigno'nun biceps pozu stilini ben pek beğenmiyorum. Onu değiştirmeniz daha göze hoş gelir. Zaten Frak Zane ile Arnold Schwarzenegger havasını tek bir potada sentezleyerek kendi poz koreografinizi belirlemişsiniz... En göze çarpıcı ve etkileyici gelen bölüm burasıdır... Mutlaka saatlerce çalışarak pozlar mükemmelleştirilir. Sizden ümitliyim...

Spor yaşantınızda, daimi başarıların önü size açık olsun... Siz ve sizin gibi değerli arkadaşların bu spora gönül vermesi çok hoş. Her bireyi ayrr, ayrı kutluyor ve saygı duyduğumu belirtmek istiyorum...

Saygılarımla,

Gerçekten naturel bi çalışmayla bunu yapabildiyseniz bilin ki benim gibi birçok kişinin güvenini yerine getirdiniz :) 19 yaşında olduğunuza inanmak da güç :D

Başarılarının devamanı diliyorum devam etmeni çok isterim.

Bu arada nerede yaşıyor sunuz ?

Doğal olarak gelişilmiyor veya define olunmuyor mecbur steroid alıyoruz diyenlere örnek olacak bir sporcusun, sen natural olarak bu yaşta böyle bir vücut yaptıysan açıkcası ben steroid kullansam ve senden kötü durumda olsam kendimden utanırdım,zaten şuan bile kendimle kıyaslayınca utanıyorum orası ayrı :D hoş steroid kullananlar senin bu vücudu doğal olarak yaptığına da inanmaz da neyse :) Bu sporda üst düzey yarışmalar hedeflenmiyorsa veya meslek olarak yapılmıyorsa kesinlikle doğal devam edilmeli, demekki doğal da yapılabiliyor bunu göstermiş oldun herkese.

Başarılarının devamını dilerim, hedefini gerçekleştirirsin umarım.

Son düzenleme:
arkadaşım harikasın tebrikler başarılarının devamını diliyorum burdanda
@danny boya bir sesleniyorum sözde cehalet olarak anlandırdıgı dogal olarak
https://www.google.com.tr/search?q=....,cf.osb&fp=956479dfddbb58cf&biw=1366&bih=661 bu resimlerdeki gibi vucut yapılamaz dedigi kesin bir yargıyla hamde ona iyi bir cevap olmuştur umarım burdaki resimlerden ne farkı var hatta daha iyi neyse cevabını almışşındır umarım hala yapılamaz görüşündeysen o senin sorunun

inş. başarırsın
tebrikler
her şey için..
dularım seninle

https://www.google.com.tr/search?q=....,cf.osb&fp=956479dfddbb58cf&biw=1366&bih=661 bu resimlerdeki gibi vucut yapılamaz dedigi kesin bir yargıyla hamde ona iyi bir cevap olmuştur umarım burdaki resimlerden ne farkı var hatta daha iyi neyse cevabını almışşındır umarım hala yapılamaz görüşündeysen o senin sorunun

Dostum danny doğru demiş kendini kandırıyorsun.

Attığın linktekilerin natural olduğunu mu sanıyorsun ?

Danny bu forumdaki bilgili SAYILI insanlardan. Bize çok şey öğretti ve yardımcı oldu. ona burdan sataşmak yerine ÖM dan derdini anlatmalısın bence ve evet o linkteki vucutların %10 u naturaldir en fazla :)

Başarılarının devamını dilerim. Güzel motivasyon videosu olmuş.

Merhaba;

Sevgili qokhaninci ;

Öncelikle bu şekilde benim abone dahi olmadığım bir konuya adımı karıştırmanız ve bana karşı tavır takınmanız oldukça yanlış ve nahoş olmuş .Keşke öncelikle özel mesaj aracılığı ile benimle konuşsaydınız.

Diğer başlıkta da dediğim gibi hayalperest oluşunuzu takdir ediyorum .

Lütfen bu tavrı sonsuza dek koruyun , hem belki böylece hayatın gerçekleriyle de fazla karşılaşmazsınız .

Ben maalesef ki son 4 yıldır spor hakkında hayal kurmayı bıraktım , ben bu özelliğimi bilim sayesinde kaybettim lütfen siz kaybetmeyin .

Hem çocukların bu kadar neşeli ve mutlu olmasını da bizden farklı olarak hayal dünyalarının geniş olması sağlamaz mı ?

Konu hakkımdaki fikrimi merak edenler benzer konulardaki mesajlarıma bakabilir .

Konuyu daha iyi anlamak isteyen arkadaşlar ise başlangıç düzeyi insan fizyolojisi-biyolojisi-anatomi okumalarını tavsiye ederim .

Halit için ise bir görüş belirtmeyeceğim kendisi bu yolda oldukça çaba sarf eden genç bir sporcu arkadaşımız .

Kendisine spor hayatında başarılar diliyorum ...

Saygılarımla , Danny Boy ...

Danny bu forumdaki bilgili SAYILI insanlardan. Bize çok şey öğretti ve yardımcı oldu. ona burdan sataşmak yerine ÖM dan derdini anlatmalısın bence ve evet o linkteki vucutların %10 u naturaldir en fazla :)
bak anlamadın benim o linkteki vucutlara dogal dedigim yok sadece bu konuyu açan arkadaşa dogal dedim ve ondan ne farkı var bu vucutların dedim olay bu öm yide düşünememişim o an
Merhaba;

Sevgili qokhaninci ;

Öncelikle bu şekilde benim abone dahi olmadığım bir konuya adımı karıştırmanız ve bana karşı tavır takınmanız oldukça yanlış ve nahoş olmuş .Keşke öncelikle özel mesaj aracılığı ile benimle konuşsaydınız.

Diğer başlıkta da dediğim gibi hayalperest oluşunuzu takdir ediyorum .

Lütfen bu tavrı sonsuza dek koruyun , hem belki böylece hayatın gerçekleriyle de fazla karşılaşmazsınız .

Ben maalesef ki son 4 yıldır spor hakkında hayal kurmayı bıraktım , ben bu özelliğimi bilim sayesinde kaybettim lütfen siz kaybetmeyin .

Hem çocukların bu kadar neşeli ve mutlu olmasını da bizden farklı olarak hayal dünyalarının geniş olması sağlamaz mı ?

Konu hakkımdaki fikrimi merak edenler benzer konulardaki mesajlarıma bakabilir .

Konuyu daha iyi anlamak isteyen arkadaşlar ise başlangıç düzeyi insan fizyolojisi-biyolojisi-anatomi okumalarını tavsiye ederim .

Halit için ise bir görüş belirtmeyeceğim kendisi bu yolda oldukça çaba sarf eden genç bir sporcu arkadaşımız .

Kendisine spor hayatında başarılar diliyorum ...

Ben anya diyorum sen konya asdsd

bak diyorum ki yukaradada dedigim gibi

''bak anlamadın benim o linkteki vucutlara dogal dedigim yok sadece bu konuyu açan arkadaşa dogal dedim ve ondan ne farkı var bu vucutların dedim olay bu ''

Bir önceki tartıştıgımız konudadada sen bu linktekiler gibi dogal vucut olamaz demiştin bende bu arkadaşı örnek olarak gösterdim olay bu dahada anlayamadıysan yapabilecegim bir şey yok

Sevgili qokhaninci ;

Zaten yazdıklarımı okursanız arkadaşımıza bir yorumda bulunmadığımı çünkü ileriyi düşünen bir sporcu olduğunu yazdım .

Daha ne dememi bekliyorsunuz , en zaten genç yarışmacı arkadaşlara yorum yapmayı prensip olarak uygun bulmuyorum .

Konu amacından sapıyor kapatmamız en doğrusu olucaktır .

Spor hayatınızda başarılar ...

Back
Yukarı