• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kenzo Karagöz Bodybuilding Motivation 2012

Sevgili qokhaninci ;

Zaten yazdıklarımı okursanız arkadaşımıza bir yorumda bulunmadığımı çünkü ileriyi düşünen bir sporcu olduğunu yazdım .

Daha ne dememi bekliyorsunuz , en zaten genç yarışmacı arkadaşlara yorum yapmayı prensip olarak uygun bulmuyorum .

Konu amacından sapıyor kapatmamız en doğrusu olucaktır .

Spor hayatınızda başarılar ...

Saygılarımla , Danny Boy ...

Tamam abi kapak oldu ;) iyi akşamlar Turkish Mentzer spor hayatınızda başarılar saygılarımla Vücutcuu :)

ahh ne kapak oldu nee söylüyemem o derece

neyse dediginiz gibi arkadaşım konusu sapmasın
ama birde bir gün göreceksiniz olur mu olmaz mı )) dogal olarak vg
tabi buda biraz zaman olacak bu forumdan hiç gidiciye benzemiyorsunuz o yüzden içim rahat

sizede başarılar

ahh ne kapak oldu nee söylüyemem o derece

neyse dediginiz gibi arkadaşım konusu sapmasın
ama birde bir gün göreceksiniz olur mu olmaz mı )) dogal olarak vg
tabi buda biraz zaman olacak bu forumdan hiç gidiciye benzemiyorsunuz o yüzden içim rahat

sizede başarılar

konuyu saptırmayalım lütfen

başarılar diliyorum saygılar vücutcuu

Selam;

Sevgili Arkadaşlar,

Forum çatısı altında herkes ortak paydada buluşmak adına uğraş verirken, bazı kesimlerin inatla ve gayretle akranı sayılabilecek kişilere incitici ve onur kırıcı davranışlarda ısrarla bulunmasını idrak edemiyorum.

İnsan kalbi narindir, hassastır, duygusaldır. Mesele kalp kırmak değil, gönül almak olmalıdır. Görüşler belirtilebilinir. Yalnız toplum tarafından yazılı olmayan, örf ve adetlerimizi kapsayan ve bunlara adab-ı muaşeret adı altında eklenen davranışlar eşlik eder...

Konu sahibi arkadaş gelişimini takiben bir video paylaşmış ve buradan gelecek yorumlarla motive olmayı planlamış. Konu sahibi arkadaşa saygısızlık yapmış oluyoruz ben dahil...

Herkese daha ılımlı, anlayışlı ve sıcak kanlı günler diliyorum...

Saygılarımla,

Öncelikle kendisini tebrik ediyorum facebook üzerinden de irtibat kuruyorum kendisiyle çok azimli ve kararlı bir insan.
Birkaç arkadaş alttan alttan steroid kullandığını iddia etmiş, bunun hakkında birkaç söz söylemek istiyorum. Öncelikle arkadaş türkiyede yaşamıyor, ne yiyip ne içtiğini, hangi supplementleri kullandığını KENDINIZE göre lütfen değerlendirmeyin. Ayrıca bu arkadaş, buradaki çoğu insan gibi sporu hayatına sokmuyor, hayatını spora sokuyor. Bu durumda herşey değişiyor, tabi hepsinin yanında insanın anatomik yapısıda çok önemli.

"Helal sana natural insan" tarzı yorumlar gelmiş, EĞER kötü niyet ile yazdıysa gerçekten utanması gereken bir arkadaş. Böyle düşünüyorsa bile düşüncesini kendine saklamalı.

kenzonun vücudu yada steroid kullanip kullanmadigi hakkinda yorum yapmiyacagim yalniz kafama takilan birsey var hangi türk vücut gelistirme forumuna girsem, supplementler sanki vücut gelistirmede en gerekli seymis onlar olmadan vücut gelistirme yapilamazmis gibi bir düsünce var.. öncelikle arkadaslar ben sahsen whey ve creatin disinda supplement kullanmiyorum nedeni ise supplementlerin hepsi para tuzagidir coguda ise yaramaz.. firmalar hergün yeni bir ürün cikariyor her üründe ise ayni seyleri vaat ediyorlar kisa sürede natürel olarak kas kütlesi olusturmak... böyle birseyin mümkün olmadigini yeni baslayanlarin disinda hemen hemen herkes bilir.. onu gectim steroid kullanilsa bile kas kütlesini kazanmak icin az cok zamana ihtiyaci vardir vücudun.. hal böyleyken supplementlerden bu kadar cok beklentiniz olmasin gereksiz yere.. paranizi daha faydali seylere harcayin mesela protein agirlikli besinler gibi.. hangi konuya baksam supplement muhabbeti dönüyor kendimi tutamadim artik yazmam gerektigini hissettim..

Ömer B. whey ve kreatin dışında supplement kullanmıyorum demişsin de; başka ne supplement kaldı ki onlar haricinde zaten..? :D

Ömer B. whey ve kreatin dışında supplement kullanmıyorum demişsin de; başka ne supplement kaldı ki onlar haricinde zaten..? :D

piyasa supplement dolu pre workout(antrenman öncesi) tan tutta post workout(antrenman sonrasi), bcaa sacmaligi, weight gainerler gibi karbonhidrat kaynagi sirf seker olan supplementler ve daha niceleri.. bunlardan belki glutamini ayri tutabiliriz oda azda olsa ise yariyor fakat yedigimiz besinlerden de glutamini zaten vücuda aktarabiliyoruz..

doğal olarak yaptıysan bu vücudu gerçekten mükemmel

Bel ve kalflara biraz ağırlık vermelisin kardeşim.. Geri kalan her yer gayet yeterli. Elbette natural yapılabilecek bir vücut adam 4 senesinden bahsediyor ve kenzo arkadaşımızı öncedende tanıyorum harçlığını yemesine içmesine bu işe yatıran bir kişidir..

Saygılar SteeLHammeR..

Back
Yukarı