OTTOMAN 90
Üye
Son düzenleme:
Soya sosunun kullanımı abartılmadığı sürece korkulacak bir tarafı yok hocam,aslında soyanın da korkulacak bir tarafı yok tabii işin cılkını çıkartmadığınız sürece.Atıyorum tutup ta günde 1 litre soya sütü içerseniz,aşırı ölçüde soya mamulleri tüketirseniz büyük ihtimalle bu risk doğuracaktır.Ancak bu ürünün içerisindeki soya sosundan korkmak bence gereksiz.Sonuçta günde 15 20 kutu yiyecek adam yoktur .kesinlikle denedim o kadar kötü bi tadı yok beyler ama içindeki soya beni korkuttuve söylediğiniz gibi o paraya 1 kilo alırım 2 gün yeter sağlam bi antreman düzeninde die düşünüyorum
![]()
Hocam içerisinde katkı maddesi yok diye söyleniyor.Su,tavuk ve soya sosundan ibaret muhteviyatı.ben de gördüm bu ürünü, fiyatı çok ama çok pahalı. o paraya 1 kilo alınıyor zaten tavuk göğsü.
bir de uzun ömürlü olması için içine katılan katkı maddeleri de cabası
Soya sosunun kullanımı abartılmadığı sürece korkulacak bir tarafı yok hocam,aslında soyanın da korkulacak bir tarafı yok tabii işin cılkını çıkartmadığınız sürece.Atıyorum tutup ta günde 1 litre soya sütü içerseniz,aşırı ölçüde soya mamulleri tüketirseniz büyük ihtimalle bu risk doğuracaktır.Ancak bu ürünün içerisindeki soya sosundan korkmak bence gereksiz.Sonuçta günde 15 20 kutu yiyecek adam yoktur .
FİYAT konusunda ise size katılıyorum,daha ucuz olabilirdi.Sonuçta 1 kg tavuk göğsüne 8-10 liraya ulaşabiliyoruz.
Haklısnız Hocam bende öyle düşünüyorum soya işin biraz espirisi aslında ama fiyatı gerçekten çok fazla geldi bana yani yan yana koyunca ayrıca konservede bi ürün olmasıda besin değerlerinin biraz daha düşük olmasını etkiler mi die de düşünüyorum. . .
Onur Market nerede reisBen Onur marketten alıyordumda tadı o kadar güzel değil kendin pişirsen daha güzel
~ o ~ T ~ T ~ o ~
Anadolu Yakası ?