Coyote cok yanlis bir yoldasin ben sana soyleyeyim.KAslarini lif lif gormek istiyorsun ve bunu uzun bir muddet devam ettirmek istedigini belirtiyorsun.Iyi hos da kazin ayagi hic de oyle degil.Sen vucut gelistirme dergilerinde gordugun adamlarin o yag oraninda uzun sure kaldiklarini mi saniyorsun.Eger oyle dusunuyorsan buyuk yanilgi icerisindesin.Bu adamlar aylarca diyet yapiyorlar,peki bu diyetleri niye yapiyorlar ya bir yarisma vardir ya fotograf cekimi ya da bir hafta plajda hava atacaktir.BUnlarin hepsi ama hepsi kisa vadeli olmak zorunda.CUnku insan vucudu bu kadar dusuk yag oraninda kalmayi kabul etmiyor.Bosa bu islere girme benden soylemesi.
Eminmisin, insan vücudu yüzde 7 yağ oranında kaldığı müddetçe sorun olmaz.. Ancak yüzde7 altı biraz sakat durumlara mahal veriyor.
İkincisi, dövüşçülere baktıgında anlarsın. Dövüşçülerin vücut yağ oranları çok fazla bir değişim sergilemez.
Ayrıca forumda, ayaz gibi değerli bir dostumuz var. Gordugumuz gibi kasları liflif ve 2 yıldan fazla bir zamandır bu forumunu korumuştur.
Tabi eğer siz, bu foruma kavustunuz ama her onunuze geleni yerseniz o zaman işiniz var sizin.
İRadenize hakim oldugunuz müddetçe forumunuzu korursunuz.
Onuda ye bunuda ye ondan sonra ya böyle kalınmıyormuş dersiniz.
Ancak kış aylarında kilo alımı biraz normaldir. Gelipte uzun bir diyetin ardından, tekrar yağlanmak siz ce akıllıca bir işmidir?
Tekrar yağlananlar ya kas elde etmek icin yapar, yada aman bir sey olmaz muhabbetinden yapar.
Size söyliyim önüme gelen tatlılar daha bodybuildinge uymayan ne varsa atıyorum. varmı benim daha kilo almamı sağlayacak bir şey? Onume gelen revani baklava sütlaç ıvır zıvır hepsi 4 aydır çöpe gidiyor getirmeyin istemiyorum diyorum ama eğer çöpe atmassam, miğdeme yağ olarak depolanacak ve sizin bahsettiğiniz lif lif durumu da asla olmicak.
Hazır gıdalar ve tatlılara aman ne olcak bir sey olmaz derseniz, ondan sonra tabi bu yağ oranında kalınmaz.
Kaç aydır yulaf ve pirinc lapasıyla besleniyorum. Buna irade denir .
Hayatta hiç birşeyde iradeniz dısında gerçekleşmez.
Muhakkakki yaptıgım takviyelerde, kasları koruyup yağ atmamı sağlıyor.
Kısa bir zamanda forumumu bozmamak üzere uzun yıllar aynı yağ oranında devam edicem.
Tıpkı bruce lee gibi. Paramparça bir vücut.