TaoOfJeetKuneDo
Üye
Maalesef değişme yok daha.Çok az yani.Ama ben pes etmicem.Six-Packleri görücem.Sanada yardımcı olucam.
Yak yakıcıya gerek yok zaten diyetin amacı yağı enerjiye çevirmek. Nasıl gidiyor bu arada diyet ?
Diyet berbat gidiyor.Psikolojim bozulmaya başladı![]()
Yaptım carb-uplaro olmuyorbırakıcam sanırım.Artık tek çare STEROID.
Achilles1980 Antrenmanlarım Cardio 1 saat,Ağırlık 45 dk sürüyor bazen 1 saat.
Ve Coyote gerçekten çok teşekkür ederim ama yağ almaktan artık bıktım ya :S kendimi çok kötü hissediyorum hani incelme felan olsa devam edicem ama motivasyon kalmadı.
Senin tüm yazılarını okudum T3,T4'ü,amaçlarını vs.Benimde aynı durum sevgilim var.O iyisin diyor ama ben kendime yediremiyorum.Boyum uzun 1.87 şu an ama çok yağlıyım inan ve kurtulmak istiyorum.Sağlığımıda düşünüyorum..Steroid olarakda define kürü düşündüm adamlar 8 haftada kup kuru olursun dediler çok cazip geldi.
Şu an düşünmüyorum.Sadece fikirlerimi söyledim.Hormonları bozmak istemiyorum.
Hayat güzel..
Bu diyete devam edip etmez misin bilemem ama ben sorunu aldığın kalori miktarında olabileceğini düşünüyorum. İlk önce gerçekten düşündüğün kalori kadar alıp almadığını belirle. Yağı ölçmek zor iştir. Kalorisi yüksek olduğu için ufak yanlış ölçümler kalorinin yükselmesine yol açar.
Ölçtün baktın herşeyi doğru yapıyorsun. Hala veremiyorsan kalori miktarını düşüreceksin. Sorunu bunlar çözer diye düşünüyorum.