23 yaşında
125 kilo
1,82 boydayım
22 Mayısta ketojen diyetine başlayacağım.Şimdiden araştırmalar yapıyor ve program çıkarmaya çalışıyorum.
Toplam kilom 125kg
Bunu Lbs olarak çevirip 10 çarptım ve 2700 kalori günlük almam gereken değer çıktı.
Protein için yağ oranımı ölçüp lbs cinsinden sahip olduğum ana kilodan çıkartıp elde ettiğim sonuç almam gereken günlük Protein olacak.
ilk iki gün
%80'i yağ
%20'si protein
Yani 2700 cal'nin 2160'ını yağ 540'ını protein olarak almam lazım.
2 gün sonrası
%65 yağ
%30 protein
%5'i karbonhidrat olarak 2700 caloriyi parçalayacağım.
Ve günlük almam gereken değerler ortaya çıkacak.
Kendime not:
1 gram karbonhidrat 4 kalori
1 gram protein 4kalori
1 gram yağ 9 kalori.
Eğer bu hesaplamam doğruysa günlük beslenmem için gerekli diyet programı için çalışmalara başlayayım.
Bu arada öğrenciyim tek yaşıyorum.
Evde koşu bandım ve 20kg lık ayarlanabilir dumballarım ve ipim var.Bütün sistemimi öğrenci evine ve sahip olduğum eşyalara göre ayarlamak istiyorum.Sizce başarılı olur muyum? Neler yapmalıyım?
125 kilo
1,82 boydayım
22 Mayısta ketojen diyetine başlayacağım.Şimdiden araştırmalar yapıyor ve program çıkarmaya çalışıyorum.
Toplam kilom 125kg
Bunu Lbs olarak çevirip 10 çarptım ve 2700 kalori günlük almam gereken değer çıktı.
Protein için yağ oranımı ölçüp lbs cinsinden sahip olduğum ana kilodan çıkartıp elde ettiğim sonuç almam gereken günlük Protein olacak.
ilk iki gün
%80'i yağ
%20'si protein
Yani 2700 cal'nin 2160'ını yağ 540'ını protein olarak almam lazım.
2 gün sonrası
%65 yağ
%30 protein
%5'i karbonhidrat olarak 2700 caloriyi parçalayacağım.
Ve günlük almam gereken değerler ortaya çıkacak.
Kendime not:
1 gram karbonhidrat 4 kalori
1 gram protein 4kalori
1 gram yağ 9 kalori.
Eğer bu hesaplamam doğruysa günlük beslenmem için gerekli diyet programı için çalışmalara başlayayım.
Bu arada öğrenciyim tek yaşıyorum.
Evde koşu bandım ve 20kg lık ayarlanabilir dumballarım ve ipim var.Bütün sistemimi öğrenci evine ve sahip olduğum eşyalara göre ayarlamak istiyorum.Sizce başarılı olur muyum? Neler yapmalıyım?