Omuzları bence çok güzel, tricepleri kesinlikle çok iyiydi, ben fiziğini beğenirim ama önden, sırttan bence cidden gösteriyordu eksiğini.
Levrone bu spordaki en yetenekli ve gösterişli vücutçulardan birisi oldu, buna lafım yok, ama 4 ay (ki ben 6 ay diye biliyorum- diyet dahil olarak) yapması, 12 ay yaptığında eksik bölgelerini kapatabileceği anlamına gelmez, en iyi örnek aşırı bir genetik avantaja sahip Paul Dillett'in asla sırtını düzeltememesi, Nasser El Sonbaty'nin aynı şekilde sırtını düzeltememesi, Flex Wheeler'in, Lee Priest'in göğüslerini iyi seviyelere getirememeleri gibi sayılabilir.
Kesin konuşamam, 12 ay odaklansa neler olacağını elbette bilemeyiz, ama düz mantıkla 4 x 3 eşittir 2-3 kat iyi olurdu diyemeyiz.
Ronnie Coleman kesinlikle sakat olarak yarışmakla hata etti, ama 5 sene sonra kimse 2007 hezimetini hatırlamayacak, 8 kere Mr. Olympia olmuş bir efsane olarak akıllara gelecek bana kalırsa.
Ya yeri gelmişken, önden çift biceps pozunda bence Ronnie Coleman çok başarısızdı, yani güzel bir görüntü veremiyordu, bu karşın, bicepler dışında Kevin Levrone çok güzel veriyordu o pozu.
Sırtlarını döndüklerinde ise, Kevin Levrone için oyunun sonuydu (ve daha bir çokları için