Kilo alamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhaba öncellikle yasim 15 boyum 180 kilom 54 kilo alamiyorum bu beni uzuyor ve vucut gelistirerek kilo alan cok kisiye rastladim cogu kisi yasimin yetmedigini 1-2 sene beklemem gerektigini soyledi ama ben zayif olmaktan biktim sizce vucut gelistirmeye baslamalimiyim yoksa gercekten beklemelimiyim bu arada baska bir sorum body building le fitness aynimidir ikisindede vucut gelistirilebilirmi simdiden tesekkurler

1. gerçekten daha erken 2 sene daha beklemeni öneririm en azından 17 ol kemiklerin gelişme aşamasında çünkü, spora başladığındada kilo almaya başlayacaksın şimdi yapacağın spor ilerde sorunlar çıkarabilir.
2. fitness la body building aynı şeyler değildir fitnessin altında 29 tane dalı vardır ve body building bunların sadece 6 sını kullanır fitness çok daha kapsamlı bir spordur.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :
En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Yukarıdaki linklerden bu sporu, beslenmeyi, antrenmanları izah eden temel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı