kilo aldırıcı sıvı karışım arıyorum

evde hazırlayacağım kilo almama yardımcı olacak yanımda taşıyabileceğim :) bi sıvı karışım yapmak istioyorum önerilerinizi alırsam sevinirim boyum 1,83 kilom 55 :(

gainer alabilirsin, shakerin içine gainer, süt, muz, bal ve mevsim meyvesini mikserde karıştırabilirsin, yerinde olsam idman öncesi ve idman sonrası yatmaya yakın içerdim.

750 kalorilik karışım..

1 Bardak süt,
8 Büsküvi,
10 fındık,
1 yemek kaşığı koyu bal,
Ve bir külah dondurma. Bu malzemeleri mikserde iyice karıştır ve günde 3-4 bardak iç.

Ben bu karışım sayesinde kısa sürede 9-10 kilo aldım.

bende buna yakın bi karaısım tasarladm süt bal muz fındık kakao bide içerisine coco pops denen mısır gevreği war ondan katıorum sizce faydası olur mu ?

750 kalorilik karışım..

1 Bardak süt,
8 Büsküvi,
10 fındık,
1 yemek kaşığı koyu bal,
Ve bir külah dondurma. Bu malzemeleri mikserde iyice karıştır ve günde 3-4 bardak iç.

Ben bu karışım sayesinde kısa sürede 9-10 kilo aldım.

bende kilo almak istiyorum bu karışımı denicem inş etkisini görürüm

spora bu dönem pek fırsat bulamadığımdan gidemiyorumm o yüzden elimden geldiğince evde dewam etmeye çalışıyorum o yüzden okula giderken de okuldayken de içebileceğim bi karışıma ihtiyacım war

yağ olarak kilo almak istemeni cehaletine veriyorum.

inan bana ne olduğunu bilsen ne kadar zayıf olursan ol yağ olarak kilo almak istemezsin.

yağ olarak kilo alman seni güçlü yapmaz, iri yapmaz vs hayal ettiğin görünüme kavuşturmaz.

yağ = biçimsiz vucut

yemek yemeye vaktin yoksa bende sana bi tarif vermeye çalışayım.

haşlanmış 200 gram tavuk göğsünü blendırda iyice parçala içine 2 bardak yarım yağlı süt koy iyice karışmasını sağla

pet şişeye koyup götürebilirsin harika bir öğün olur

Back
Yukarı