CiRoZ_85
Üye
Herkese merhabalar arkadaşlar.. benim sorunum kilo alamamak.. Yani sırf bu yüzden spor salonuna gidicem ve şu ilanlardaki ''kilo aldırıyoruz'' iddiasının gerçek olup olmadığını görücem.. 1.72 boy 45 kilo 23 yaşında bayanım.. bi insanda ''1 gr dahi yağ olmaz mı yuh'' tabirinin gözle görülür örneğiyim.. kemiklerimde cok zayıf evet bunuda itiraf ediyim yeri gelmişken.. iştahım iyi.. iyi olmadığında zaten 2 günde bi 4 kilo vermem kaçınılmaz oluyo... kiloyu almak zorda vermek benim için kolay yani..şimdi seneye yaza kadar şöyle kendimi biraz toparlamak istiyorum mümkünse.. neden yaza kadar . hemen korkmayın faydasını görürsem ömür boyu devam ederim.. seneye yaza olma sebebi dügün durumları olması
her neyse.. konudan uzaklaşmayım.. hic sporla ugrasmadim (mahallede gelişme çağında hoplayıp zıplayıp bacaklarımızda yaralar olusmasını saglamamızı saymazsak)... benim sorum 1 senede ben şöyle bi 10 kilo alsam .. yani soru şekli : alabilir miyim? bunu sporla nasıl saglarım?.. kas benim içim sorun değil ..eğer kasla alıcaksam kiloyu ona da razıyım .. yağada kasada razıyım yani.. bi spor salonuna gittigimde bana dogru yaklastıklarını anlamak adına soruyorum bunları size.. ve 1 sene boyunca yüzmeye gidicem .. başladım.. psikolojimi düzelttigi icin.. simdiden cevaplariniz icin tskler.. thums: