Kilo Almak İsteyenler !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kuzey07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kuzey07

Üye
İŞTE İÇECEK TARİFİM

1 Bardak süt,
8 Büsküvi,
10 fındık,
1 yemek kaşığı koyu bal,
Ve bir külah dondurma. Bu malzemeleri mikserde iyice karıştırın. Bu yaklaşık 750 kaloriye denk gelmektedir.

Ben bu karışımdan günde 4-5 bardak alıyorum ve bu da 3000 kalori yapıyor + yemeklerle beraber toplam 5000-6000 kalori alıyorum..Bu şekilde 1,5 ayda 7 kilo aldım..tavsiye ederim thums:

evet haklısın zaten sporla almak lazım..:)

8 bisküvi çok az geldi bana, ben bu karışımın benzerini 500 gr bebe bisküvisini sütle karıştırıp alıyorum her gün.

daha fazla bisküvi çok yoğun yapar karışımı..ben de cicibebe katıyorum tadı da güzel etkisi de :) 1 gr alamayan ben ramazan bayramından bu yana 7-8 kilo aldım daha da almam lazım o yüzden devam ;)

göbek olmasın diyrsanız spor da yapcaksnz..yoksa zayıf kalmaya devam..tercih sizin.. ;)

sporda yapsan hızlı kilo alınca göbek oluyor.. arkdaşlar bende sporla uzun sürede 7 kilo aldım.. sonra 4 aylık arada iyide beslenemedim 5 kilo geri gitti.. gidiyor yani en kısa arada dikkat etmek lazım..

sporda yapsan hızlı kilo alınca göbek oluyor.. arkdaşlar bende sporla uzun sürede 7 kilo aldım.. sonra 4 aylık arada iyide beslenemedim 5 kilo geri gitti.. gidiyor yani en kısa arada dikkat etmek lazım..

Doğrudur belki ama benim 1.81 boyum 53 kilom vardı ve hızlı kilo almam lazımdı..şuan karışım sayesinde her hafta 1 kilo alarak 61e ulaştım hedefim 75 civarı o yüzden biraz daha devam etmem lazım.. :)

aynen gerçekten işe yarıyor :)

Öncelikle selamlar,
Bende daha hacimli görünmek için kilo almak istiyorum.Dediğin karışımı deneyeceğim fakat kullanımı doğrumu veya kalori değerleri doğrumu bu konunun tecrübeli biri tarafından yorumlanması beni dahada rahatlatır.
Umarım gerçekten etkilidir.

Öncelikle selamlar,
Bende daha hacimli görünmek için kilo almak istiyorum.Dediğin karışımı deneyeceğim fakat kullanımı doğrumu veya kalori değerleri doğrumu bu konunun tecrübeli biri tarafından yorumlanması beni dahada rahatlatır.
Umarım gerçekten etkilidir.

içerisinde sağlıksız birşey yok ama şekerli malzeme çok olduğundan biraz dikkat etmek de lazım açıkcası..

günde 4-5 bardak fazla duruyor. 2 bardak bence yeter de artar. nihayetinde 1500 kcal de gayet yeterlidir. onun dışında tarif çok güzel, pratik.

Aynısını yaptım. Mikserde 4-5 dakika karıştırdım. Bir de fındıklar ezilmediği için löp löp ağzıma geliyor. Ezip yapsam daha mı iyi olur ki :D

Aynısını yaptım. Mikserde 4-5 dakika karıştırdım. Bir de fındıklar ezilmediği için löp löp ağzıma geliyor. Ezip yapsam daha mı iyi olur ki :D

fındık, ceviz vb şeyleri ve ya çikolata parçası gibi şeyleri sakın miksere atmayın. ben o hatayı yaptım 1 ay boyunca, sonrasında mikserin parmakları yamuldu şimdi biri hanya'ya biri konya'ya bakıyor :D

Back
Yukarı