The Jocker
Üye
O zaman robot ile eziyim ben fındıkları
bi de ek olarak ceviz koyuyorum sorun olur mu 

bana söylermisin bu tarifin yağ dışında karbonhidrat'dan aldığın kaloriyi yağ ile ben daha fazla kalorili içecek yaparım zaten amaç yağsız kilo almak değil mi ? Kısacası gereksiz yani yağ ile alıcağımıza hiç almayalım daha iyi.İŞTE İÇECEK TARİFİM
1 Bardak süt,
8 Büsküvi,
10 fındık,
1 yemek kaşığı koyu bal,
Ve bir külah dondurma. Bu malzemeleri mikserde iyice karıştırın. Bu yaklaşık 750 kaloriye denk gelmektedir.
Ben bu karışımdan günde 4-5 bardak alıyorum ve bu da 3000 kalori yapıyor + yemeklerle beraber toplam 5000-6000 kalori alıyorum..Bu şekilde 1,5 ayda 7 kilo aldım..tavsiye ederim thums:
bana söylermisin bu tarifin yağ dışında karbonhidrat'dan aldığın kaloriyi yağ ile ben daha fazla kalorili içecek yaparım zaten amaç yağsız kilo almak değil mi ? Kısacası gereksiz yani yağ ile alıcağımıza hiç almayalım daha iyi.
Suanda basladim 47 kiloyum ilk icisim suan iciyorum mukemmel tadi var dondurmada iyi olduİŞTE İÇECEK TARİFİM
1 Bardak süt,
8 Büsküvi,
10 fındık,
1 yemek kaşığı koyu bal,
Ve bir külah dondurma. Bu malzemeleri mikserde iyice karıştırın. Bu yaklaşık 750 kaloriye denk gelmektedir.
Ben bu karışımdan günde 4-5 bardak alıyorum ve bu da 3000 kalori yapıyor + yemeklerle beraber toplam 5000-6000 kalori alıyorum..Bu şekilde 1,5 ayda 7 kilo aldım..tavsiye ederim thums: