Kilo Almak İsteyenlere...

Selam
Başkalarının diyetlerini uygularken dikkatli olun. Eğer kolesterol sorununuz varsa benim gibi her gün yumurta yemek çok sağlıklı olmayabilir.
boy 1.76, kilo 60, forumu çok sevdim yarın spora yazılıyorum.

benim anlamadığm bir nokta var.ben 24 yaşındayım ve 176 boyudayım benm tahmini günlük kalori ihtiyacım 2000 le 3000 arasındaymış eğer bundan fazlasını alırsam kiloya dönüşmeye başlıcak ve kilo alabileceğim.fakat bir günde bırakın 3000 i geçmeyi 2000 kalori almak bile imkansız 5 kiloluk karbonhidrat tozu aldım bi porsiyonu 334 gr ve 1250 kalori sağlıyor ancak.en yüksek kalori sağlayan besin denen bir paket makarnada bile 300 calori anca var ki bi insanın bi paketi bi günde yemesi imkansız yersede başka bişey yiyemez.burda yanlış bi durummu var yoksa bu kdr yüksek kaloriyi nasıl karşılayabilir ki bir insan

ayrıca ben bbye başladım ve dediğim gibi 5 kiloluk seriou mass marka protein karışımlı karbonhidrat aldım.düzenli bi şekilde beslenmemide sürdürürsem bana bu ilaç yeterli olurmu.bide ilaçın önerisine uyarsam günde 334 gr tüketmem lazım buda 15 gün demek yani ayda iki kere almam demek ilacın fiyatı ise170 tl ayda iki kere alırsam çok külfetli olacak ve yarım bırakmak zorunda kalacağm ben kilo almakta zorlanan biriyim.gerçekten 5 kilo tozu 15 günde tüketmezsem kilo alamammı sizce? yoksa bu kdr çok tüketmek abartılı mı?

bugün diyetisyene gittim bazı testler yaptı sonra bana yemek programı hazırladı meğer bazı şeyleri yanlış biliyormuşuz.

*meyve suyu ve meşrubatlar yasak,iştah kapatıyormuş
*günde sadece 2bardak süt içmem lazımmış
*yumurta yok
*kesinlikle enaz 3litre su iç dedi
*3ana 3ara öğün, çok doyurucu şeylerde değil listedekiler
*ceviz,fındık,kuruüzüm,fıstık sürekli cebinde dursun atıştır dedi
*en ilgincidie büyük bardak çaya 2şeker atıp içerdim onu arttır dedi,hatta yanında kesmeşeker taşı sık sık ye dedi :s
*akşamları yemekten sonra mutlaka sütlü tatlılar ye dedi

ahmet-763

Öncelikle şu hatanı düzeltmek isterim.Aldığın gainer bir ilaç değil "supplement" yani "ek gıda".Başlık altında binlerce kez söylenmiştir ama bu tip ürünler tek başına kilo aldırmaz.

İhtiyacın olan kaloriye normal yollardan ulaşmanın çok zor olduğunu söylemişsin.Haklısın bizim gibi iştahsız insanlar için bu epey zor görünüyor.Supplement'ler de işte bu noktada devreye giriyor.Sen elinden geldiğince normal yollardan (yiyerek) alabildiğin kadar kalorini alacaksın ve kullandığın toz senin ihtiyacın olan ama normal yollardan almayı başaramadığın kaloriyi tamamlayacak.

5 kilo toz içinse şahsi kanaatim en fazla 30 gün içerisinde,normal beslenmene kesinlikle dikkat ederek kullanırsan epey fayda sağlayacaktır.Eğer antreman programın ağır değilse 15 günde bitirmenin çok da lüzumlu olduğunu düşünmüyorum

saygılar.

öncelikle merhaba. Benm derdimde herkezle aynı nerdeyse.Kenidimi bildim bileli zayıfım. Şuan 183 boy 60 kiloyum. 2 boyutluyum nerdeyse. Geçen sene salona gittim 1-2 ay protein tozu felan kullanmadan doğal kilo almak istedim gram alamadım. Üniversite öğrencisiyim. Haftada 3 gün okul 3 gün çalışıyorum. Aşırı bi bütcem yok öle pahalı salonlara pahalı ilaçlara vericek kadar ama artık gerçekten bıktım usandım bu zayıflıktan. Yakışıklı biriyim elim yüzüm düzgün ama aynaya bakasım gelmiyo..Hepiniz çok deneyimlisiniz. yardım istiyorum sadece.Spor olarak yapabileceğim tek şey evde dumble larla çalışmak salona gitmeye vaktim yok.. bide iş gereği 6 öğün yeme imkanım yok.. Ne olur yardım edin bana... şuan hangi toz hangi ilaç hangi iğne işe yarıcaksa razıyım ama 1-2 ay içinde bi 10 kilo almak istiyorum. Evde spor yaparak..Şimdiden teşekkürler herkeze

bu forma yaklasaık 3ay önce ilk kez baktığımda boyun 1.85 kilom 60 idi suan boyun 1.85 ve 66 kiloyum yaklasık 3 ayda 6 kilo adım öncelikle kilo almama yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum yanlız aldığım kiloların coğu karnıma gidiyor bb solanuna gidecek imkanımda yok aldığım kiloları el kol v.b yerlere hangi hareketlri yaparak kalınlasmasını sağlarım?

merhaba arkadaşlar.benimde problemim aşırı zayıflık.burdaki yazılarıda okuyunca bende bir salona gitmeye karar verdim ama cesaretim yok.sanki herkes bana bakacak,dalga filan geçecekler gibime geliyor.belki sporda fayda etmeye bilir ama azmedip aylarca uğraşmak istiyorum lakin dediğim gibi bırakın gitmeyi,telefonlara aramaya bile çekiniyorum.daha önce ki arkadaşlardan beni cesaretlendirecek bir kaç cevap bekliyorum.tşkler güzel günler.

ben 18 yaşındayım son sınıf öğrencisiyim.öss'ye hazırlanıyorum.benimde klasik olarak kilo problemim var boyum 1.83 kilom ise 61 bilmiyorum kilo almak için hiçbir çaba göstermedim genetik olduğunu düşünüyordum bir kaç doktorla görüştüm onlarda bana kilon normal dediler.istediğim kilo 20 kilo kadar almak hedefim 80 kilo tipimi beğeniyorum fakat tek sorun zayıflıkla gelen göze hoş olmayan bir görüntü bunu yoketmek içinde istediğim kiloya ulaşmaktan başka çare yok.ama hantal bir insanda olmak istemem tabi bunun içinde bb yapmam gerek fakat ondan once bir beslenme programına ihtiyacım var protein tozları gibi isimlere ihtiyacım var neler kullanabilirim ama sağlıklı olarak tabi bana yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

merhaba arkadaşlar.benimde problemim aşırı zayıflık.burdaki yazılarıda okuyunca bende bir salona gitmeye karar verdim ama cesaretim yok.sanki herkes bana bakacak,dalga filan geçecekler gibime geliyor.belki sporda fayda etmeye bilir ama azmedip aylarca uğraşmak istiyorum lakin dediğim gibi bırakın gitmeyi,telefonlara aramaya bile çekiniyorum.daha önce ki arkadaşlardan beni cesaretlendirecek bir kaç cevap bekliyorum.tşkler güzel günler.

Belki ilk başladığında tuhaf bakışlar olabilir. Ama zamanla bu senin şu an duyduğundan daha az rahatsızlık verecektir. Kilo almaya başlayınca neden daha önce gelmedim diyeceksin.

BAk ben 3 sene önce bb ye başladığımda 1.89 boyunda ve 58 kiloydum. Ne kadar zayıf olduğumu tahmin edebilirsin. 1 sene çalıştıktan sonra 1 sene ara verdim. 1 senelik aradan sonra geçen sene kasım ayından beri devam ediyorum. ŞU anki kilom 79,5. Yani şu an için kazancım 21,5 kilo. Bunu sen de yapabilirsin.

Bu sporu yapmak için cesaret değil irade gerekir. thums:

arkadaslar oncelikle yazlarinizdan inanilmaz moral depoladim.
tirodimi olcturup beslenme programina baslayacagim. insallah hipertirodimdir de tedavi olup beslenme planima baslarim. cunki hipertireoidlerin metabolizmalari hic bir sey yapmasalar bile kilo yaktirir.

Kilo almaya abslamadan once eger sizde de

* Çarpıntı,
* Titreme,
* Sıcak basması,
* Aşırı terleme,
* Kilo verme,
* Sinirlilik,
* Adet düzensizliği ve
* Yersiz ağlama eğilimleri
Unutkanlik
Susuzluk
Istahinizin iyi olmasina ragmen kilo kaybi varsa hic durmayin gidin bir tiroid testi yaptirin. Cunki ne yaparsaniz yapin isterseniz 50 kilo alin. O metabolizmanizin hizi normala getirilmedigi surece kilo almaniz imkansiz.

Sonuclarimi sizlerle adim adim paylasacagim arkadaslar

su anda boyum 181 kilom 64 civari. Ilk hedefim tirod olcumu

kendize iyi bakin.

arkadaşlar bende yeni kayıt oldum site haritasına biraz alışmam lazım galiba yardımcı olusanız sevinirm

evet bende kilo problemi yaşadım vede sonrada istediğim hacme sahip oldum ama antrenör kurbanı oldum vede şuan ddaçok ca yağ tabakam var karın bölgem de şimdi vermek hatta zayıflamak isityorum

hocam zayıflama vede yağ yak ma konuusnda yardımcı olursanız sevinirim

sana şunu söyliyeyim herkezin derdi kendine yetiyor o yüzden seninle kimsenin işi yok zaten.zayıf olarak dikkat çekiyorsan orda ki insanlar zaten sana zmanla bildiklerini aktarıp sana yardımcı olmaya çalışacaktır.spor salonunda hocaların ve yıllardır sağlam olarak çalışan kişilerin bu spora başlamadan önceki resimlerini gördüğümde inanamamıştım.nerdeyse çoğu bir deri bir kemik modunda zayıf çelimsiz insanlardı.herkes geçtiği yolları iyi biliyor kafana bu konuyu sakın takma.biran önce başla spora

Herkeze slm öncelikle arkadaşlar bende bodybuildinge yeni baslayanlardanım ve öncelik hepimiz gibi biraz kilo almak..boy 1<76 kilo 69 idi şimdi ise 75 kilodayım..arkadaslar öncelikle hangi suplementleri kullandıgımı söylim weider cfm whey protein,weider mega forte amino liguad 20 ampül..arkadaslar beslenmem şöyle yeni baslayan biri olarak, kahvaltı- 5 yumurta 2sini sarısı ile beyza peynir,zeytin,domates ve çay.. ögle- pilav yada makarna yiyebildgm kadr tavuk haşlama yoğurt akşam- makarna yada pilav(pilavın çeşitleride olabilir)tavuk veya balık ve sebze yemegi yemeye calıştm arkadaslarr..idman günlernde 1 kiloya yakın süt içtim..en az 2,3 elma ve 2 muz yedim..yag yapmıycak sekilde abur cuburda yedim..5 kilo aldım bu suplementler ve beslenmeylee..hemde 20-25 gündee ....arkadaslar sert idman,kaliteli beslenme,kaliteli dinlenme ve kaliteli suplementt ;);) bunları uygulayın inanıorm faydalı olucaktır..saygılar.

Merhaba arkadaslar. Yaş 17 Boy 1.87 Kilom 62. Herhalde ne kadar zayıf olduğumuda anlamışsınızdır. İştahta en ufak bir sorun yok. Ama düzenli beslenemiyorum demekki kilo alamıyorum. Bende aynı sorunları fazlasıyyla yaşıyorum. Bu cok kötü bir duygu arkadaslar. Alışverişe cıkıyorum üstüme göre bişey yok hiç birşey yakışmıyor hersey cuval gibi. Bedeni küçük alıncada boydan olmuyor haliyle. Yazın çekilen sıkıntıları hiç sormayın. Plajlarda rahat gezemiyorsunuz. T-shirtlerle rahat hareket edemiyorsunuz. Acilen kiloya ihtiyacım var. Burda yazılanları okuyunca biraz ümitlendim. Hemen Body Buildinge baslamayı düşünüyorum. Sizce bu boy ve kiloyla cok mu zor kilo alırım , güzel bir şekil alırım arkadaslar ? cevaplarınızı bekliyorum.

ben 16 yaşında ve 45 kiloyum.görenler 12 yaşında falan olduğumu sanıyorlar.yazın kısa koluyla gezemiyosun,şort,kapri tarzı kısa şeyler giyemiyorsun.ne yazıkki utanç duyulacak bi durum :(

günlük karbohidrat ve proteinin tamamlamadan takviye kullanmayın işe yaramaz önce doğal alın sonra başka şeyler alırsınız ileride .. :)

öncelikle merhaba;
bu msjımın benzerini bir başka topice yazmıştım sanırım yanlış topic olduğu için yanıt alamadım.bu topicin doğru topic olması ve sorularıma yanıt alabilmek dileğiyle şimdi soruma geçiyorum..
1.89 boyunda ve 76 kg. ağırlığındayım. 15 gün kadar önce spor yapmaya başladım. hafif ağırlıklarla 4 set 10 tekrar yapmaya çalışıyorum.. ama özellıkle kollarımın çok zayıf olduğunu düşünüyorum. toplam 10 kg takılı bench press ın 4. setini bile zar zor tamamlayabılıyorum.. yıllarca spor yaptım,profesyonel basketbol karıyerım de var ama 5 sene kadar önce basketbolu bıraktım ve hemen hemen 4 senedir sporun yanından bile geçmedim 15 gün öncesine kadar 100 mt. bile koşmuş değildim.. ayrıca işim gereği gün içinde bu spor aktivitesinin hakkını verecek beslenme öğünlerimi karşılayamıyorum sadece akşamları bu spora uygun beslenebiliyorum ( makarna,pilav,salata,tavuk,balık vs..) sizce nasıl bır yol izlemeliyim,ideal kilom kaç olmalı ve düzenli spora devam etmem halinde motıvasyonumu arttırabilecek gözle görülür gelişmeleri ne kadar zaman çerçevesinde gözlemlemeye başlayabilirim ? yardım edip aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürlerimi sunarım.. saygılarımla...

Merhaba arkadaslar sonunda hipertiroidi testlerimi yaptirdim ve belirtilerin saptanip gerekli ilaclari aldiktan sonra atik kilo almak icin yapacagim programi olusturmaya sira geldi.

arkadaslar gunluk hayatim genellikle pc basinda geciyor

hareketli bir yasam tarzim yok. Boyum 182 yasim 23 gunluk kalori harcamamı hizlandiran en onemli etken hipertirodi ye sebeb olan t3 hormonunun normalden fazla olmasi olarak dusunuyorum ve onunda ilacini doktor kontrolunde aldim.

Simdi ben istanbula yeni tasindim 4.leventteyim burada bim gibi uygun fiyata gida satan yerler var. Ancak kendime bir beslenme plani yapacak bilgiye sahip degilim.

Bekar oldugum icin uzun uzun yemek pisirmekten anlamiyorum bana pratik yollardan kaliteli bir sekilde kas dokusu olarak kilo almam icin, altini ciziyorum 10 kilo yag alıcagima 1 kilo kas almayi yeglerim.

Kas dokum gelisecek sekilde kilo almak icin haftalik beslenme programi yapmamda yardimci olur musunuz ?

Zaman harcamadan kaliteli bir sekilde evimden nasil kilo alabilirim?

ilginiz icin tesekkur ederim

Back
Yukarı