fair_int dedi:slm arkadaşlar. bende 1 aydır body yapıyorum. 177 boyum 65 kilom. şu ana kadar 2 adet winstrol kullandım. bunlar 2 mg. şimdi 10 mg kullanmayı düşünğyorum. 1 ay içinde ağırlık arttırmada baya ilerledim. fakat kilo alamadım. önerileriniz neler ??
forchubs dedi:
luciferian dedi:arkadaşlar merhaba.benim yaşım20,boyum 187cm,kilom 63-65 arasında.zayıflığım artık bir takıntı haline geldi.bunu çözmek için doktora gittim ama hiçbir sorunumun olmadığı söylendi.boyum uzun olduğu için x-large giyiyorum ve giydiğim elbiseler açıkcası şalvar gibi oluyor :cry:ayrıca kilo almama büyük bir engel var:yemek yemekten nefret ediyorum.yani istesem de yiyemiyorum.ayrıca üniversite öğrencisiyim,yurtta kalıyorum yani düzenli olarak yemek yeme ihtimalim de yok..bundan dolayı da protein desteği almayı düşünüyorum.şu ürün çok beğeniliyor:"Optimum Whey 100% Whey Gold Standart".sizce bu üründen kullanmalı mıyım?bu gibi ürünleri zararı var mıdır?ben BB yapıyorum üniv.in fitness salonunda,birkaç ay boyunca yaptım BB ama hiçbir faydası olmadı(görüntü olarak).lütfen bana yardım edin arkadaşlar,ne yapmalıyım? :?:
landruuu dedi:Ben yeni başladım bb ye!23 yaşındayım.boyum 1,88 kilo 65! BB de asıl amacım kilo almak.Kilo alırkende Yağ olarak değil kas olarak almak.
Sabahları: 4 Yumurta,zeytin,peynir,salam,meyve suyu+ekmek
Kahvaltıdan 1 saat sonra fıstık ve incir yiyorum
Öğlen:Tavuk-makarna veya pilav+ekmek+meyve suyu
Ara öğünde yine fıstık ve incir yiyorum
Akşam:Tavuk(göğüs)+Makarna yada pilav+meyve suyu+salata
Yatmaya yakında cornflakes+süt
Öğrenci olduğumuz için 2 çeşit yemek yapabiliyoruz...sebze yemeği yiyemiyorum..
Program nası ii mi?yorum yaparsanız sevinirim.
Bu arada BB ye haftada 3 gün gidiyorum.1 saat- 1,5 saat arası çalışıyorum.
landruuu dedi:sağol dostum!Başka yorumları da bekliyorum yardım lütfen....
anapuria dedi:vücut agırlıgının kilogramı basına 2 gram protein fazla degil mi sanki..ben bi sitede hesaplayıcıda yaptırdım 54 gram dedi ama bilmiorum =).bu konuda fazla da bilgim yok ama soyle bi sorum olacak benim...gerekenden fazla alınan protein vücutta depolanır mı , yaga mı cevrilir ne olur yani bu proteinin fazlası =).