Kilo almak için beslenme programı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 bardak Üzüm suyu(kalktıktan hemen sonra)
Sabah
6 adet yumurta beyazı(1 tanesi tam olarak)
100 gr yulaf ezmesi(200 gr süt ile beraber)
100 gr Lor peyniri
Bal,Domates,Salatalık,zeytin
2-3 Dilim tam buğday ekmeği

Ara Ögün

Bir elma yada 2 mandalina

Öglen

1 tabak makarna veya pilav
100-150 gram tavuk eti,kırmızı et
1-2 dilim ekmek

ANTREMANLAR ÖGLENDEN SONRA YAPMAYA ÇALIŞIYORUM VE ANTREMANDAN SONRA 300 mL ÜZÜM SUYU İÇERİM EVE GELDİGİMDEDE BİR KAÇ DİLİM EKMEK VE TON BALIGI YİYORUM
Ara Ögün
Bir elma veya 2 mandalina(bazen degişiklik olsun diye kuruyemis bir avuç)

Akşam

Sebzeli bir yemek(elimden geldigi kadar)
Bir tabak makarna ve 160 gramlık bir kutu ton balıgı
küçük bir kase yesillik dolabımda nele var ise
1-2 dilim tam bugday ekmegi

Yatmadan 1 saat önce

1-2 dilim peynir sürülmüş ekmek

Yatmadan hemen önce

50 gram lor peyniri veya bir bardak süt

BESİN GÜNLÜGÜMÜN EKSİK YANLARI VE FAZLA YANLARINDAN BANA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?

yaş 18 boyum 181 ,kilom 61-62 ve kalori hesabı ve protein hesabı yapmadım henüz günlerdir forumdaki her makaleyi okumaya çalışıyorum üstadların dediklerine uyarak böyle bir program yarattım henüz baslamadım bu programa bu yüzden yardım almak istedim yine bilgili abilerimden

Forumda kalori hesabıyla ilgili makale yok, googledan aratıp kalori ihtiyacını ve günlük aldığın kalori miktarını en azından yaklaşık olarak hesaplamayı öğrenirsen beslenmenin eksik ya da fazla yanları zaten açığa çıkar. Kilonun 2 katı kadar günlük protein alıp günlük ihtiyacının %20 kara üzerinde kaloriyle besleneceksin, eğer ayda 2 kilo alamıyorsan kalori miktarını daha da arttıracaksın, hepsi bu kadar. Kolay gelsin.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı