Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yanls bi mesj yazmş olabilrm yaşımıda belirttiğm gibi küçüğm dha ama sizde büyklk gösterip bnle dalga geçtiiniz içn sizede teşekkür ederim bu formda sizn gibiler olduu sürece dha bi çok yanlısn ortaya çıkacaından eminm Degerli ABİLERİM...
Yanls bi mesj yazmş olabilrm yaşımıda belirttiğm gibi küçüğm dha ama sizde büyklk gösterip bnle dalga geçtiiniz içn sizede teşekkür ederim bu formda sizn gibiler olduu sürece dha bi çok yanlısn ortaya çıkacaından eminm Degerli ABİLERİM...
benim boyum 1,83 kilomda 55. normalde kilom 65 falandı ama son aylarda sürekli zayıfladım hiç adam akıllı yemek yemiyordm. yani bi öğünde yediğimi toplasan kediye versen kedi doymaz. stresten yiyemiyordum. şimdide cok fena zayıfladım 55 kiloyum cok acil kilo almam lazım. ön önemlisi iştahımın açılması lazım. yazıları okudum 50 tane şey yazıo az ve öz bi cümle olursa iyi olur