Kilo almalımıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boyum 1.78 civarı tam olarak bilmiyorum 68 Kiloyum şuanda %15 yağ oranım var benim hedefim klasik bildiğiniz ''David Beckham'' tarzı bir vücut maksat giydiğimiz yakışsın bazıları diyorki fazla kilo alma boyuna göre orantılı olsun ben tam olarak olayı bilmiyorum yani mesela adamın boyu 1.83 - 74 kg, Benim yapmam gereken 70 kg olup ondan sonra kilo almadan olan kası geliştirmek mi olmalı bi önerisi olan varmı lütfen yardımcı olun herkese iyi forumlar.

bunun tek çözümü güzel bi diet+çalışma. bence kilo alman lazım fakat kilona görede yağ oranın fazla olduğunu düşünüyorum.şeker+yağ+unlu mamül+alkol bunları bırakmanı öneririm sonra günde min 4-5 öğün olarak karbon+protein ağırlıklı beslen karbon alırken haşlanmış bulguru öneririm içinde katkı olmadan tuzsuz ve yağsız olarak[DOUBLEPOST=1456218387][/DOUBLEPOST]bunun tek çözümü güzel bi diet+çalışma. bence kilo alman lazım fakat kilona görede yağ oranın fazla olduğunu düşünüyorum.şeker+yağ+unlu mamül+alkol bunları bırakmanı öneririm sonra günde min 4-5 öğün olarak karbon+protein ağırlıklı beslen karbon alırken haşlanmış bulguru öneririm içinde katkı olmadan tuzsuz ve yağsız olarak

Son düzenleme:
Kiloya takılma malum kas yağdan ağırdır. Yani 1 kg yağ kaybedip 1kg kas kazandığın zaman hacmin azalır.
İşte bu yüzden kiloya takılma doğru diyet ve antrenman programı ile ayna karşısında istediğin vücudu elde edene kadar devam et.
İstediğim vücuda ulaştım dediğinde tartıl ve kaç kilo olman gerektiğini gör...

bunun tek çözümü güzel bi diet+çalışma. bence kilo alman lazım fakat kilona görede yağ oranın fazla olduğunu düşünüyorum.şeker+yağ+unlu mamül+alkol bunları bırakmanı öneririm sonra günde min 4-5 öğün olarak karbon+protein ağırlıklı beslen karbon alırken haşlanmış bulguru öneririm içinde katkı olmadan tuzsuz ve yağsız olarak[DOUBLEPOST=1456218387][/DOUBLEPOST]bunun tek çözümü güzel bi diet+çalışma. bence kilo alman lazım fakat kilona görede yağ oranın fazla olduğunu düşünüyorum.şeker+yağ+unlu mamül+alkol bunları bırakmanı öneririm sonra günde min 4-5 öğün olarak karbon+protein ağırlıklı beslen karbon alırken haşlanmış bulguru öneririm içinde katkı olmadan tuzsuz ve yağsız olarak
şeker+yağ+unlu mamül+alkol bunları kullanmıyorum yağ olarakta tek aldığım doğal zeytinyağı.[DOUBLEPOST=1456248873][/DOUBLEPOST]
Kiloya takılma malum kas yağdan ağırdır. Yani 1 kg yağ kaybedip 1kg kas kazandığın zaman hacmin azalır.
İşte bu yüzden kiloya takılma doğru diyet ve antrenman programı ile ayna karşısında istediğin vücudu elde edene kadar devam et.
İstediğim vücuda ulaştım dediğinde tartıl ve kaç kilo olman gerektiğini gör...
İstediğim vücuda + kiloya gelincede hep o çalışma programını uygulayarak korumam mı gerekiyor?

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-24'e aykırı başlık açmak!

Madde 24- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı