Kilo almaliyim. Ama kahvalti yapamiyorum midem almiyor. Allah askina yardim

Arkadaslar abilerim kardeslerim deneyimli bilgili olanlar bana yardim etsin lutfen artik morelim bozuluyor. Kendimi kotu hissediyorum.
Sabah kalkiyorum mutfaga dogru yoneliyorum birak yemegi bi bardak su icmek icin. Mutfaga giderken burnuma bir koku geliyor o bos mideyi bile kusmak icin zorlaniyorum. Oguruyorum hicbirsey cikmiyor. Gozumden yas geliyor artik. Bazen en son seffaf bi sivi geliyor bogazimdan gecerlen aci bir tadi var zehir gibi sanki. Mide ozsuyu galiba. Napicam ben biraz kilo almistim yine zayiflamaya basliyorum. Sabah 7 gibi kalkiyorum. 12 1 e kadar birsey yiyiyorum. Lanet olsun ne bu ya morelim cok kotu gercektdn. Lutfen yardim edin :( yas 17 boy 187 kilo 66/67 ( basladigimda 55 felandim)

Arkadaslar abilerim kardeslerim deneyimli bilgili olanlar bana yardim etsin lutfen artik morelim bozuluyor. Kendimi kotu hissediyorum.
Sabah kalkiyorum mutfaga dogru yoneliyorum birak yemegi bi bardak su icmek icin. Mutfaga giderken burnuma bir koku geliyor o bos mideyi bile kusmak icin zorlaniyorum. Oguruyorum hicbirsey cikmiyor. Gozumden yas geliyor artik. Bazen en son seffaf bi sivi geliyor bogazimdan gecerlen aci bir tadi var zehir gibi sanki. Mide ozsuyu galiba. Napicam ben biraz kilo almistim yine zayiflamaya basliyorum. Sabah 7 gibi kalkiyorum. 12 1 e kadar birsey yiyiyorum. Lanet olsun ne bu ya morelim cok kotu gercektdn. Lutfen yardim edin :( yas 17 boy 187 kilo 66/67 ( basladigimda 55 felandim)

Oyle anlatmissin ki sana kendini zorla, istah arttirici al vs demeyecegim.Midenle ilgili bir sikinti olabilir ( reflu, ulser vs) Doktora gozuk.Fiziki degilse psikolojik o zaman iste ya senin kafanda biter yada psikolojik destek alirsin

Oyle anlatmissin ki sana kendini zorla, istah arttirici al vs demeyecegim.Midenle ilgili bir sikinti olabilir ( reflu, ulser vs) Doktora gozuk.Fiziki degilse psikolojik o zaman iste ya senin kafanda biter yada psikolojik destek alirsin

Hocam hastanede hangi bolume gitmeliyim ben midemde bir sikinti oldugunu dusunuyorum

Bir kişi de çıkıp şunu demiyor. Kahvaltı yapmak ZORUNDA DEĞİLSİN kardeşim. Eğer kahvaltı yapamıyorsan, yapma o zaman. Kahvaltı yapmak, enerji seviyelerin açısından iyi olur yoksa kilo kazanma veya kaybetmek açısından bir getirisi-götürüsü yoktur.

Kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yemeye başla. Ama yeterli şekilde ye. Genel olarak yiyemiyorum diyorsan, yemek yeme bozukluğu olabilir. Tıbbi destek alırsın.

Bir kişi de çıkıp şunu demiyor. Kahvaltı yapmak ZORUNDA DEĞİLSİN kardeşim.

o tarz dengesiz yönlendirmeler 40 yılda bir yapılıyor.bu sefer ki de senden.

büyük bir ihtimal reflü var.bende de zamanında reflü başlangıcı vardı.mide öz suyu gibi birşeyin boğaza doğru çıkması iğrenç gerçekkten.burda yorum bekliyecek durumda değilsin gidip tedavi olman lazım.ben reflüyü ilaç ile attım gibi.son olarak endoskopiden bahsedince kaçtım gitmedim.tabi ülsere kadar aynı etkiler geçerli.ihmal etmeden doktora git.

o tarz dengesiz yönlendirmeler 40 yılda bir yapılıyor.bu sefer ki de senden.

büyük bir ihtimal reflü var.bende de zamanında reflü başlangıcı vardı.mide öz suyu gibi birşeyin boğaza doğru çıkması iğrenç gerçekkten.burda yorum bekliyecek durumda değilsin gidip tedavi olman lazım.ben reflüyü ilaç ile attım gibi.