Kilo sorunu

Arkadaşlar Yaşım 13 boy 155-160 arası kilo 59 kilom fazlamı sorun çıkartır mı kilo vereyim mi ? bir de karın kaslarımın gözükmesini engellermi kilolarım ?

Kardeşim yaşın daha 13 bunları şimdilik dert etme. Hele bir gelişimini tamamla vücudun şekillensin o zaman tekrardan yaz fotoğraf ekle bizde yardım edelim

yağlarım çok fazla bence böyle giderse kas filan olmaz bende çok kötü hissediyorum çok yağ var :( fotoğrafları koyucam en yakın zamanda

kardeşim boğazı kes, kafana yerleştirirsen ben kilo almak istemiyorum diye ve yemicem diye o yemeklerin taı olmaz zaten. Ama zaten yaşın çok küçük. 16-17'de spora başlarsa çok faydalı olur senin için

Arkadaşlar Yaşım 13 boy 155-160 arası kilo 59 kilom fazlamı sorun çıkartır mı kilo vereyim mi ? bir de karın kaslarımın gözükmesini engellermi kilolarım ?
boyuna göre kilon çok fazla değil ama daha boy atacaksın yaşın küçük :) bu arada yapacağın şey spor yap ve çok fazla şeker türevi yiyeceklerden tüketme

karın bölgesindeki yaglar karın kasınnın gözükmesini engeller fakat okadarda kilon yok dert etme akışına bırak.eger spora başlamak istiyosan dövüş sporunada başlayabilirsin.zaten vücut yapmak için yaşn küçük:)

Back
Yukarı