archivesci
Üye
Herkese merhaba. 15 yaşındayım yani bu sene 10. sınıf olucam. Okullar kapandığında yaklaşık 92 kg idim. Şuan ise 84 kg. (Boyum 180) Yaklaşık 3,5 ay geçti fakat ben bu süre boyunca diyet yapmadım yaklaşık 1,5 ayını diyet olarak geçirdim. (Çok hızlı kilo verdim günde 1200 cal den aşağı alıyordum) Ve vücudumda az bir değişiklik var o da karın bölgesin de. Göğüs bölgesi falan olduğu gibi duruyor. Denize, havuza girerken çok utanıyorum gerçekten. Bide utangacım
Hafta da 3-4 gün 2,5 km yürüyordum diyet yaparken şuan arttırdım 4-5 güdür 4 km yürüyorum. Demek istediğim çok bir değişiklik yok aşağıya zaten fotoğraflar koyucam. Diyetisyene gittim ve o normal dedi vücüut yağ oranım%27 den %26 ya düşmüş. Ama gerçekten çok fazla 26 olması da. Bana 81 kg olursan ideal olursun dedi. Bir de tamamen yağdan vermek istiyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor? Gerçekten utanıyorum kızların yüzüne bile bakamıyorum lütfen bana yardım edin, psikolojim bozuldu plajda falan kızların yüzüne bakamıyorum. Şimdiden teşekkürler. Şuan salona gidemem anca seneye yazın. Mavi boxer öncesi grili olan ise sonrası.