Kilo verirken vücut

İzmirden Merhaba arkadaşlar 125 Kiloyum 1.75 Boy Kilo Verirken Aynı zamanda Vücut Yapmak istiyorum spor salonuna yazılıcam fakat Kafamda Bir iki Soru Var
1.Önce Kardiomu Yoksa Ağırlık mı ?
2.Sarkan Göbek Kendini Toplarmı
3.Nasıl Bir Program Uygulamalıyım Ağırlık Olarak
Deneyimli Dostlar Yardımcı Olursa Sevinirim.

sıralı cevap vereyim
1- ikisinide kombine yapmalısın özellikle sabahları aç karnına 45dk kardio 110-120 nabızda ve akşamları ağırlık antrenmanı kasların sıkılaşması şart
2- malesef toparlamaz bu kiloda çok zor. çok esnek bir derin varsa ve çok gençsen belki ama kuvvetle muhtemel bir deri ameliyatı gerekebilir.
3- ağırlık olarak full body programlar uygula ve doğru şekilde kaldırabilceğin kilolarla çalış.

23 yaşındayım hocam peki yeni olduğum için tam bilmiyorum programları bana önerebileceğiniz bir program listesi varmı ve ne sıklıkla çalışmalıyım

forumda fullbody program iskeleti konusu var,orayı inceleyin.175 boyda 125 kilo biraz fazla ama denemeden bilemezsiniz derinin toparlayıp toparlamayacağını.vücudunuzda hem yağ yakıp hem kas kütlesi kazabilecek kadar fazla yağ kütlesi mevcut.günlük 500-1000 arası kadar kalori açığı verip 3 gün sert fullbody idmanla ciddi sonuçlar alırsınız.

Back
Yukarı