kilo verme öncelikli program

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mpr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mpr

Üye
boy 1.87 kilo 113 yaş 18. 1 hafta önce bodye başladım hocama anlattım kilo vermek istediğimi bir program verdi fakat bana kilo vermeyle alakasız gibi geldi birde size sorayım dedim. yerde mahalle arası mekan zaten dökük ekipmanlar vs.

şuan uyguladığım program

quadricepsexercisesmach.gif

20 tekrar 6 set

bkqxfr4d3796711.gif

bunun oturaksızı yere oturarak 10 tekrar 6 set aynı aletle kollar düz geriye doğru yatarak 10 tekrar 6 set

quadricepsexerciseshack.gif

bunun daha dikey olanı 10 tekrar 6 set

backexerciseswidegripla.gif

ön arka 10ar tekrar 4er set

chestexercisesbutterfly.gif

10 tekrar 4 set

sonrasında mekik veya dumbellarla kafama göre takılıyorum.

koşu bandı ve bisiklet vermesini bekliyodum ama vermedi. kilo vermek için uygun bir program mı sizce? değilse nasıl bir program önerirsiniz?

Son düzenleme:
Bu sorunun birkaç cevabı olabilir,

İlk olarak şunu belirteyim; kilo iki şekilde verilir birincisi yağdan diğeride kastan verilebilir.

Birincisi; bazı hocalarımız yeni başlayan bir sporcuya ilk bir ay cardio programı vermeyebiliyorlar. Bunun nedenide sporcu cardio egzersizlerine başlamadan önce (koşu bandı-bisiklet-cross training) vücudunu hazırlamak güçlendirmek. Bu altyapının üzerine cardio egzersizleri yaptırmak istiyor olabilir hocan.

İkinciside bu haraketleri az ağırlık- çok tekrar sistemine göre çalıştığında kas üzerindeki yağlar yakılarak daha define görünmeni ve -yağdan- kilo vermeni sağlamaya çalışıyor olabilir.

Sana önerim hocanın verdiğinin dışına çıkma ve tabiri caizse "kafana göre takılma" :) cünkü bir kası bilinçsizce yorman veya hareketi gayrınizami yapman, sakatlanmalara neden olabilir.

Bu sporda daimi olman dileğiyle...

Back
Yukarı