Kilo Vermeli miyim?

Selamlar hocalarım,
16 yaşındayım boyum 183 kilom 78.
Kol kası geliştirmeye başladım, yakın zaman içerisinde karın kasları için de çalışacağım.

Sorum şu, yaşıtlarıma göre kilom nasıl? Kilo vermeli miyim?
İkinci sorum da vücut geliştirmek için kilom nasıl? Vermeli miyim almalı mıyım?

Bir insanın kaç kilo olduğu önemli değildir.Önemli olan şey,yağ oranıdır.
Eğer resminizi paylaşırsanız,daha sağlıklı bilgiler verebiliriz.

Bir insanın kaç kilo olduğu önemli değildir.Önemli olan şey,yağ oranıdır.
Eğer resminizi paylaşırsanız,daha sağlıklı bilgiler verebiliriz.
Hocam karın bölgem hafif yağlı sadece.

Temiz bulk la başla
Teşekkür ederim hocam.[DOUBLEPOST=1509984533][/DOUBLEPOST]Edit: Bugün ortalama 1100 kalori aldım.200'ünü gün içerisinde hareketle yaksam kaldı 900 kalori.
Metabolik olarak da 1940 kalori yakıyorum günde. (Metabolizma hızımı hesapladım.)
1940 - 900 = 1040 kalori kârdayım. Bir hafta boyunca her gün 1k kalori açığı oluştursam haftada 1 kilo veriyorum sanırım.

Hasta olursun. 2400 kalori kilo almak için 2000 kalori vermek için dediğin kaloriyle hasta olursun. Aaaa sen 15 yalındaymışın .. göm gitsin 1000 kaliyle ölürsün

Hasta olursun. 2400 kalori kilo almak için 2000 kalori vermek için dediğin kaloriyle hasta olursun. Aaaa sen 15 yalındaymışın .. göm gitsin 1000 kaliyle ölürsün
16 yaşındayım hocam yaşıtlarımdan aç kalıp da kilo veren çok var.
Edit: Bugün 856 kalori hesapladım.100'ünü normal şekilde yaksam 756.Metabolizmamı da işin içine katarsam 756 - 1950 = - 1200 ortalama.
Edit 2: Hafta sonunda kilo verip vermediğimi, verdiysem ne kadar verdiğimi sizinle paylaşacağım.Hafta sonuna kadar 1 kilo vermeyi düşünüyorum.

kardeşim doğru olan bazal metabolizmanın 200-300 altında düşmektir senin bu yaptığın düzen sana mantıklı gibi gözüksede değil işler öyle yürümüyor bu şekilde kastan yakarsın bolca hareket edip spor yapıp kalorilerini en az 2000 şeklinde ayarlaman yeterli olur .

Bak abisi ölüm diyeti yapma. Hem yaşın genç hemde büyüme hormonun en etkili noktadasın kullanmasını bilirsen güzel vücut çıkar. Kilo vermene gerek yok. Normal ve düzenli yemek yemelisin düzenli uykunu almalısın bol bol su için.

ben şunu söyliyim ölüm diyeti yapıyordum sarkmalar oldu kollarımda ama şuan beni dinelmiceğini biliyorum kendini şuan çok iyi hisseiyorsun

kardeşim doğru olan bazal metabolizmanın 200-300 altında düşmektir senin bu yaptığın düzen sana mantıklı gibi gözüksede değil işler öyle yürümüyor bu şekilde kastan yakarsın bolca hareket edip spor yapıp kalorilerini en az 2000 şeklinde ayarlaman yeterli olur .
Hocam spor yaparak kilo verebileceğimi sanmıyorum... Yoğun çalışma gerekiyor.

Bak abisi ölüm diyeti yapma. Hem yaşın genç hemde büyüme hormonun en etkili noktadasın kullanmasını bilirsen güzel vücut çıkar. Kilo vermene gerek yok. Normal ve düzenli yemek yemelisin düzenli uykunu almalısın bol bol su için.
Bu sefer de çok kilo alıyorum be hocam...

Madem yemeyince oluyo o 800 kaloriyi neden yiyosun
Açlıktan mı öleyim hocam?

ben şunu söyliyim ölüm diyeti yapıyordum sarkmalar oldu kollarımda ama şuan beni dinelmiceğini biliyorum kendini şuan çok iyi hisseiyorsun
Şu an bende sarkma vs. yok hocam, zaten dambılla falan çalışıyorum evde, protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum... Yine de sarkmalar olur mu?

Hocam spor yaparak kilo verebileceğimi sanmıyorum... Yoğun çalışma gerekiyor.

Bu sefer de çok kilo alıyorum be hocam...

Açlıktan mı öleyim hocam?

Şu an bende sarkma vs. yok hocam, zaten dambılla falan çalışıyorum evde, protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum... Yine de sarkmalar olur mu?
Ölüm diyeti ile tabi olur bende farketmiyorsum kendi vücudum olduğu için

Back
Yukarı