Kilo Vermelimiyim? + Dumbell ile Boy

● Mrb lar 14 yaşında 1.63 Boyunda 55 KiLoyum.Çevremdeki Bazı insanlar KiLo vermem gerektiğini söylüyor.(Bende öyle DüşünüyoRum)Sizce 1.63 boyunda ideal kg nedir?fridge
● 3 Kg Lik ve 5kG Lik DumBeLLlarım var.2 aya yakın onlarla Calıstım.Sitede Ve nette detayLı bir Araştırma yapınca Dumbell ın Boy uzamasını yavaşlattığı,EnGellediği vs. şeyLer gördüm.Bunlar Ne kadaryıal Dogrudur?DumBell boy uzamasını yavaslatır/engeller mi ?.!.?
dumbelllls

merhaba ;
daha 14 yaşındasın ve vucudun gelişim evresinde . 17-18 yaşına kadar kilo da alacaksın kiloda vereceksin . boyun da uzayacak ....
herhangi bir foto görmeden sadece boy kilo orantısı ile bir kişiye zayıfla ya da zayıflama demek yanlış olur.internette bulunan ideal kilo hesaplama araçlarında sistemin şişmansınız diye yazdığı kişilerin gayet fit vucutları olabiliyor .bu sebeble zayıflama konusunda bir yorum yapmayacağım .

dumbell ile çalışmak boy uzamasını etkilemez , hele hele 3 - 5 kg lık ağırlık hiç etkilemez.forumda boy uzaması ile ilgili yazılar var . onları okursan için rahatlamış olur.

Bence kilonda sıkıntı yok.Genel olarak boyunun 10kg altında olman lzm diye ama buda insandan insana göre değişiyor.

Sen sporuna devam et vücudun 16-17 yaşında bile çok güzel olucaktır.

umut205gti nin söylediği gbi O dumbbell lar boyu pek etkilemez

Düzgün yaparsan boyun uzamasını engellemez senin yapdıkların kültür fizeğe girer ve boyun uzamasına yardımcı olur. :)

Back
Yukarı