kilo vermem lazım

Y4RGIC

Üye
merhaba arkadaşlar daha doğrusu abilerim diyeyim :) :)

ben 17 yaşındayım 103.5 kiloyum haziran sonundan beri aynııyım
her hazıran sonundan beri her gün yürüyüş + koşu yapıyorum
biraz yürüyorum sonra koşuyorum snra tekrar yürüyüp tekrar koşuyorum
biraz çabuk yoruluyorum
basketbol ayakkabısından kaynaklı olabilirmi gerçi onlar koşmuyormu :)
birde nasıl kilo veririm yani tamam koşup yürüyorumda ne kilo nede başka bişey verebiliyorum

boyum 1.92 kilom 103.5 mesela ben 95 e kadar felan düşsem veya 90 sonra kiloyu düzenli alsam daha uygun olmazmı çünkü full göbek var
birde ayakkabı 47 numara :)
birde göğüs bölgesi var bayağı yağlı kiilo

şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Ayakkabiyla ilgisi yok bende basketbol ayakkabisiyls kosuyorum basketbol oynarken alıştım cok..
Kilo sporla verilir tabiki fakat bununla beraber mutlaka diyet uygulanmali iyi miktarda protein kaliteli yag.komplex karbonhidrat az sekilde
Ve en onemlisi gunde gunluk kalori ihtiyacindan 500 eksik almalisin bende 45 47 giyiyordum 105 iken simdi 41e kadar dustu kiloluyken ayaklar etli oluyor sonra kilo dusunce numarada dusuyo :D

İmkanın varsa ağırlık çalış gün boyu yağ yakımına devam edildiğini duymuştum. Diet uygulamalısın zaten arkadaş yukarda yazmış

Forumda biraz dolaşıp konulara detaylı bakarsan bence cevabını daha güzel alırsın.Sonrasında aklında bir soru kalırsa konu aç derim,başarılar.

merhaba arkadaşlar daha doğrusu abilerim diyeyim :) :)

ben 17 yaşındayım 103.5 kiloyum haziran sonundan beri aynııyım
her hazıran sonundan beri her gün yürüyüş + koşu yapıyorum
biraz yürüyorum sonra koşuyorum snra tekrar yürüyüp tekrar koşuyorum
biraz çabuk yoruluyorum
basketbol ayakkabısından kaynaklı olabilirmi gerçi onlar koşmuyormu :)
birde nasıl kilo veririm yani tamam koşup yürüyorumda ne kilo nede başka bişey verebiliyorum

boyum 1.92 kilom 103.5 mesela ben 95 e kadar felan düşsem veya 90 sonra kiloyu düzenli alsam daha uygun olmazmı çünkü full göbek var
birde ayakkabı 47 numara :)
birde göğüs bölgesi var bayağı yağlı kiilo

şimdiden teşekkürler
Kardeşim İNSANİTY WOROUT yap torrentten indir takvimi var 9gb 14 video var takvimden her gün sana bir hareket belirlemiş onu yapacaksn 60 günde çok iyi sonuçlar veriyor diyorlar ama bilmiyorum bende 6.günümdeyim

Back
Yukarı