Kilolu olup karın kası çalışmak

Selamlar,
Ben biraz kilo fazlam var bunun için 40 dk kardiyo yapıyorum antreman öncesi ve antreman günlerim dışında youtubeda gördüğüm 8 dakikada karın kası antremanını çalışmak istiyorum. Kilolu dediysem biraz göbeğim var.
Kilolu olmam bunun için bir sorun teşkil eder mi ? Yoksa çalışmam yararıma mı olur ? 1.83 boy 83 kiloyum.
Teşekkürler.

dediğim video : https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474

Son düzenleme:
yağ oranını düşürmeden bi işe yaramaz ama olsun devam et

Kardionun arkasından üst karın alt karın ve yan tarafları iyice çalıştır bölgesel zayıflama yoktur bu yapıcağın karın hareketleri o bölgede yağ yakımına biraz daha faydası olur ve güçlü karın kasın her zaman çok iyidir çalışısın zararı yoktur faydası vardır

ama karın kaslarınıda dinlendirmeyi unutmayın gün aşırı idealdir kardiodan sonra yapın özellikle.

Arkadaşlar açıklamışlar ...şöyle düşün ;

sen karın hareketlerini yaparak karın kaslarını çalıştırıyorsun ve gelişritiyorsun..ama üstünü çıkardığında karın kasların belli olmuyor..ama sen çok çalışıyorsun neden görünmüyorlar ki dimi :)

işte burda devreye cardio giriyor...yani sen karın hareketlerini yapmaya devam etmelisin..onlşarı dışarıya çıkartmak için ise cardio yapacaksın ve yağları atacaksın...vücut yağ değeri kişiye göre değişir ama ortalama şöyle diim ;

1.80 boy ve 70 kiloda birinin karın kaslarının belli olması için yağ değeri ortalama % 5-7 arasında olması lazım...

kısaca ; karın hareketleri+cardio+++diyet şart ;)

herkez önce karın sonra kardio demiş önce kardio sonra karın diyorum :)

yağlı olsan bile karın kaslarını sıklaştırman karın bölgesinin toplu görünmesini sağlıyacaktır sarkık bir karından iyidir ama kasları görmek istiyorsan yağ oranını aşağılara çekmelisin sıklaşma açısından yararı olur

Back
Yukarı