• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

KinGpAsCaL

arkadas cok simetrik ve estetik bi vücudun var. iyi bir noktaya gelmissin bence ve steroidinde büyük bi payi var bu basarida ama yinede steroide baglamak sacma geliyor bana cünkü steroid sihirli bi hap veya igne degildir her ne kadar hedefe giden yola kisaltsada calismadan azim göstermeden bir yerlere ulasilmiyor. tebrik ediyorum tekrardan vücudun süper.

emrah bence steroidsiz de bu noktaya gelebilirsin... inan bana! ha uzun sürmez mi??? sürer tabii... bu noktaya gelmen mümkün tabii eger iyi ve uzun calisirsan ve iyi beslenirsen ve iyi dinlenirsen :). sakin beynine bazi sinirlar koyma ve yapamam olmaz diye düsünme bu sporda psikolojinin rolüde büyük.

Saygilar.

Dostum çok sağlam olmuşsun gerçekten, tebrikler.

KinGpAsCaL, Ankara'dan selamlar. Tanımışsındır sanırım nickten :D

Vücut baya iyi olmuş senin.. İnşallah istediğin kademeye gelirsin. (Nereye kadar? :D)

Yaz günü bronz ten hafif ter vücut daha mükemmel gözüküyor.Gerçekten gelişme iyi olmuş.Tebrik ediyorum.Aynı pozu yazı ortasında da verirsin ozaman görürüz gerçek gelişmeyi.İlk resimde duruş ten rengi ve ter vücudunu daha güzel göstermişti.Yalnız göğüsler gerçekten çok iyi olmuş...

Uplayalım altta kalmasın toprağımız......

Aynı salondanım (Olympia) ve vücud olsun çalışma tarzı olsun çok başarılı buluyorum.Başarıların devamını bekliyoruz emrah dvm böyle.....

Emrah ben senin bu vücudu yapman için iyi beslenmen gerektiğini biliyorum,fakat o fiziğe bakarak belini nasıl bukadar ince tutabildiğine şaşıyorum.

Despo'ya Teşekkürler

Konunun ortasında sadece link olarak kalan remimi Despo ilk sayfaya Taşıdı Teşkkür ederim.

Şuan Üniversite Finalleri ile Boğuştuğum için Biraz BB Salantıda Ama ay sonu sınavlar bitecek. 8)

arkadaşlarım ben yeni bir üye olarak kür nedir define nedir bolk nedri bunun gibi bircok terim nedir bunlar ne anlama geliyor ilaç kullanınca bir insana nasıl hitap ediyrsunuz ilaç kullandın mı demiyorsunuzda nediryorsunuz beni bu konuda lütfen aydınlatın arkadaşlar hepinize şimdiden teşekkürler

bu arada arkadaşım boru değil 6 yıl yapmışsın emek vermişsin ve bence emeğinin karşılığını almışsın harika bir vucüt

soner dedi:
arkadaşlarım ben yeni bir üye olarak kür nedir define nedir bolk nedri bunun gibi bircok terim nedir bunlar ne anlama geliyor ilaç kullanınca bir insana nasıl hitap ediyrsunuz ilaç kullandın mı demiyorsunuzda nediryorsunuz beni bu konuda lütfen aydınlatın arkadaşlar hepinize şimdiden teşekkürler

bu arada arkadaşım boru değil 6 yıl yapmışsın emek vermişsin ve bence emeğinin karşılığını almışsın harika bir vucüt

Bu sorularinizin cevaplarini forumda bulabilirsiniz, örnegein Bulk:
https://www.bodyforumtr.com/forum/viewtopic.php?t=46

Konu disina gectiginde dolayi, sorunuzu verdigim baslik altinda sorun.

ölçülerini yazabilirmisin bende 6 senedir yapıyorum

Çok iyisin ama neden hep aynı pozu verdin.Mutlaka yeni resimler koy :x :x

Back
Yukarı