sohbetseli dedi:
Ansiklopedinin Türkçesi var mı? Karasan yoksa da tarattırıp paylaşma imkanın varsa güzel olur. Siteye onlarca kitap ekledim. Devamı da gelecek hep ingilizce benim pek iyi değil ingilizcem. Sitede çeviri yapan arkadaşlar inş.zamanla onları da çevirip paylaşacak. Yakında daha çok kaynaklar olaacak inş. sitede.
Maalesef Türkçesi yok Sohbetseli, 5 sene önce Moda'da bir saaf açılmıştı, önünden geçerken Arnold'ın Modern Vücut Geliştirme Ansiklopedisini gördüm.
Bu ansiklopediyi yabancı dergilerde görüp iç geçirirdim, bir anda, Moda'da, mütevazı bir saafta görünce nasıl heyecanlandığımı anlatamam.
Derin bir nefes aldım, heyecanımı belli etmeden içeri girdim, hayırlı olsun, işler nasıl falan dedim, ama aklım o altın kitaptaydı, konuyu oraya getirdim, sordum fiyatını, 30 milyondu, bu zamanın en fazla 35 doları, dedim 25'e olmaz mı?
Adamcağızda hiç direnmeden tamam dedi

Ansiklopedi, yepyeyeni, sıfırdı.
Hala çok değerlidir benim için, şu anda Lada Samara'da, inşallah iyi bakıyordur!!!
Bu kadar anlattım, ancak kitap çok büyük, ansiklopedi adı üstünde, çokta kalın, parçalamadan tarayıcıya koymak maalesef imkansız, ancak elimden geldiğince oradan okuduklarımı forumda paylaşıyorum.
Çeviri konusunda ben elimden geleni yaparım, foruma koyduğun e- kitaplar için çok teşekkür ederim.