Anna veronica berre irem sude melike angel isabella falan olabilir aklima ilk bunlar geldi ve allah uzun omur versin mutluluklar simdiden![]()
Lena ismini demene çok sevindim ben de beğeniyodum çok teşekkürlerr[DOUBLEPOST=1408271310][/DOUBLEPOST]Öncellikle ALLAH analı babalı büyütsün.Lena en sevdiğim isimlerden biri
elif nur favori ismimdir, hatta bir kız kardeşim olsa direk vereceğim isimdir, ama soyumuzda var 3 erkeğiz, babamlar 4 erkek kardeş, dedemler 5 erkek kardeş![]()
evet eda da cok guzel tesekkur ederim ya
Adalia:Soyluluk,asalet anlamina geliyor ispanyolca
Carmen: sarki demek ispanyolca ben bu isme bayiliyorum)
Mehmet oz'un kizinin adi Daphne idi sanirim Defne de olabilir
Jupiter'den gönderildi.
Açelya bnce cok tatki bi kiz ismi
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aaaa Ceren aha cidden guzel isim ceren hic aklima gelmedi halbuki yaygin da harikasin sagoll[DOUBLEPOST=1408480017][/DOUBLEPOST]Ceren cemre .ikiz olursa iyi gider
Yada biri simdi.digeri 2.ye![]()
Alandra.. Bi soyledim falan da bu da guzel aslindaSağlık olsun :A:EAİEAİ:EAİEİEAİE
Şaka bi yana Alandra iyi gibi insanlığın koruyucusu mu neydi![]()
Berfuya yakin olarak Berfin nasil peki???Berfu olabilir![]()
Evanin anlami neydi biliyor musun eva da cok hossEylül, Ilgın, Buğlem, Ceylin, Eva
Beacon Hills'den gönderildi.
Bunu da yazdim cok sagolun ya nasil mutlu ettiniz anlatamam valla akliniza gelirse daha yazin lutfennEva bildigimiz Havva aslindaEve olarak da kullaniyorlar ama Eva benim de cok hosuma giden bi isim
O da güzelBerfuya yakin olarak Berfin nasil peki???