kizlarin hoslandigi erkek tipi

arkadaslar bubgun okuldan bir kiz arkadasim geldi.sen gecen sene boyle degildin.bu sene boyle havali olmussun.duzelt kendini falan dedi.sahsen gecen seneye gore daha cool davranmaya calisiyordum ama boyle diyince bir garip oldum.sizce kizlarin en cok cekici buldugu hangisi?
1) cool erkek
2) havali erkek
3) sempatik erkek

Benim gibi erkeklerden cok hoslanirlar mesela :D Yalanci, onlari pek tinlamayan ve onlara 2. sinif insan muamelesi yapan... :D

En onemlisi zengin - parali erkeklerden bu secenek hepsini eler

ne yani kızların hoşlandığı tipi öğrenirsen öylemi davranıcaksın.hiçbi kız için kendini değiştirmeye değmez neysen osun bitti gitti.ayrıca bu saydıklarından daha önemli birşeyi severler para gibi.altında m3 olduğu zaman istersen kızın yanında balgam at sorun yok o seni öylede kabul eder.

Sizde kızları iyice maddiyatçı yapıyorsunuz. :)

Parasıyla hava atan adamın parasına hayır diyemeyen kız o adamla çok iyi ikili olur. :) Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali..

Kızların karşısında tripten tribe girmeyin.:)
Bence kızlar rahat erkekleri sever.Yapmacık olanları değil.
Kızlara kişiliğinizi değişik göstermeye çalışırsanız zaten ilişki uzun sürmez.

ayrıca sorunun muhatabı bayanlar olmalı, onlar ana kaynak biz 2.elden kaynak durumundayız bu konuda :)

Bence kendin ol işte o zaman seni sevenler belirecektir..Şu an başkası gibi davrandın varsayalım ve ilişki ilerledi daha sonra kız asıl senin görünüşteki sen olmadığını öğrenince hayal kırıklığına uğrayacaktır bi çok evlilik bu yüzden yıkılıyo tabi ben evlenmeden yanada degilim her neyse kendin ol derim bence :D

Bence kendin ol işte o zaman seni sevenler belirecektir..Şu an başkası gibi davrandın varsayalım ve ilişki ilerledi daha sonra kız asıl senin görünüşteki sen olmadığını öğrenince hayal kırıklığına uğrayacaktır bi çok evlilik bu yüzden yıkılıyo tabi ben evlenmeden yanada degilim her neyse kendin ol derim bence :D

Bence de 16 yaşında evlenmeden yana olma ileride düşünürsün.
Ayrıca ileride fikirlerinin değişmesi ve baba olmanın ne olduğunu anlaman dileğiyle.
Hayatta başarılar!

Not:Ben baba değilim ama ne kadar güzel bir duygu olduğunu babam anlatmıştı.:)

Ayrıca ileride fikirlerinin değişmesi ve baba olmanın ne olduğunu anlaman dileğiyle.
Hayatta başarılar!

Dediğin gibi çok erken ama sanırım o duyguyu yaşamak istemiyorum :)

inan bana onlarda ne istedigini bilmiyor.hangisine sorsan beni cok sevsin deger versin der.ama boyle yapan erkeklerin kalbi hep kirik olur.tecrubeyle sabittir

gordonfreeman, erkek ya da bayan diye ayırmıyorum ama her insan farklı bir alem farklı bir dünya, bu nedenle kadınları da herhangi bir tipte sınırlamamız doğru olmaz, en iyisi doğal olmamız ve bizi sevenlere verebilmemiz sevgimizi

Hayatta başarılar!

Babayim ve o duyguyu kisaca ifade edeyim,...

Kizimin sarilik sebebi 3 gun isin altinda kalmasi sonucu bir optik kontrol den gecmesi gerekti. 2 aylikken gozune damlatilan damla sonrasi doktor geldi ve iki parmagi ile gozunu aralamaya calistigi anki kizimin aglamasi sirasinda o ayagimin bosalmasi, gozumden gelen anlamsiz gozyasi, doktoru oldurme hissimin cok agir basmasi, gozumun kararmasi ve doktorun beni gorup iki dakika sonra bakalim deyip benim hatundan beni disariya cikartmasini rica etmesi. Iste babalik boyle birseymis. Su an bile gozumu yaslarla dolduran bir duygu.

Babam derdi inanmazdim, cok edigisk birsey yukardaki keilmeler bile eminim kifayetsiz.

Kizimin sarilik sebebi 3 gun isin altinda kalmasi sonucu bir optik kontrol den gecmesi gerekti. 2 aylikken gozune damlatilan damla sonrasi doktor geldi ve iki parmagi ile gozunu aralamaya calistigi anki kizimin aglamasi sirasinda o ayagimin bosalmasi, gozumden gelen anlamsiz gozyasi, doktoru oldurme hissimin cok agir basmasi, gozumun kararmasi ve doktorun beni gorup iki dakika sonra bakalim deyip benim hatundan beni disariya cikartmasini rica etmesi. Iste babalik boyle birseymis. Su an bile gozumu yaslarla dolduran bir duygu.

Babam derdi inanmazdim, cok edigisk birsey yukardaki keilmeler bile eminim kifayetsiz.

Zor ve babalığı kaldırabilmek gerekir babam beni yetiştiremedi sebepsizce nerede olduğunu bilmeden büyüdüm yaşayıp yaşamadığını bilmeden o yüzden babasız bir evladın ne zorluklar çektigini bilirim sadece ve hiç kimseye bunu yaşatmaya hakkım yok o yüzden asla baba olmak istemiyorum....

Babamda bana benzer şeyler anlatmıştı.Birgün inşallah bende aynı şeyleri yaşarım.
Bu arada kralsın brhmcr seninle aynı forumu paylaşmak büyük mutluluk.
Geçmiş olsun!eşiniz ve bebeginizle ve gelecekteki bebeklerinizle:) en içten dileklerimle sağlıklı ve mutlu yaşamlar dilerim.

Back
Yukarı