kizlarin hoslandigi erkek tipi

Babayim ve o duyguyu kisaca ifade edeyim,...

Kizimin sarilik sebebi 3 gun isin altinda kalmasi sonucu bir optik kontrol den gecmesi gerekti. 2 aylikken gozune damlatilan damla sonrasi doktor geldi ve iki parmagi ile gozunu aralamaya calistigi anki kizimin aglamasi sirasinda o ayagimin bosalmasi, gozumden gelen anlamsiz gozyasi, doktoru oldurme hissimin cok agir basmasi, gozumun kararmasi ve doktorun beni gorup iki dakika sonra bakalim deyip benim hatundan beni disariya cikartmasini rica etmesi. Iste babalik boyle birseymis. Su an bile gozumu yaslarla dolduran bir duygu.

Babam derdi inanmazdim, cok edigisk birsey yukardaki keilmeler bile eminim kifayetsiz.

benim de kardeşimde olmuştu sarılık, sanırım bebeklerin çoğunda oluyor, sayın brhmcr konudan bağımsız olacak ama; sakın çocuğunuza ben ten ve bakugan tarzı çizgi filmler izletmeyin :) kardeşim kendini süper kahraman sanıp, özel güçleri olduğunu düşünüyor, tabi siz bilinçlisiniz ama tavsiye :) caillou iyi bak, zaten yakında aşina olursunuz çizgi film sektörüne :D

Zor ve babalığı kaldırabilmek gerekir babam beni yetiştiremedi sebepsizce nerede olduğunu bilmeden büyüdüm yaşayıp yaşamadığını bilmeden o yüzden babasız bir evladın ne zorluklar çektigini bilirim sadece ve hiç kimseye bunu yaşatmaya hakkım yok o yüzden asla baba olmak istemiyorum....

Neden sen de ileride iyi bir baba olarak hayattan intikam almıyorsun.

Öyle bir tip yok zaten beyler her sarışın kız güzel midir ya da her uzun kız her mavi gözlü kız falan:) Öyle bir genelleme yok yani birinizin beğendiği birini farklı biriniz çok çirkin bulabilir mesela tamamen zevk meselesidir. İstediğini yap bozma kendini nasıl güzel görüyorsan öyle giyin öyle yap saçını. Başkasının beğendiğini yapsan bi başkası beğenmeyecek zaten yine.

bayanlarda insandır ve insanlar hakkında kesin şöyle düşünürler zevkleri şöyledir diye net bir şey yazamayız hayat görüşü yaşam standartlarına göre değişiklik gösterirler bir kadından hoşlandığınızda mantıklı düşünmeli ona göre hareket etmelisiniz örneğin çok zengin bakımlı yurt dışında eğitim görmüş güzel bir bayandan hoşlandınız diyelim bu durumda sizinde zengin tipli olmanız lazım yok ben doğal görüneyim samimi bulur benle sevgili olur gibi düşüncelere kapılmak hayal kırıklığına neden olabilir
mütevazi yaşam standartı ortalama sıradan bir kızı doğal görünme ile etkileyebilirsiniz kesin ve kesinlikle olmadığınız biri gibi davranmayın kaybeden siz olursunuz
yine klişe ama önemli cümlelerimle bitiyorum yorumumu uzun süreli birlikteliklerde belli bir miktarın üzerinde para lazım

Gorsel bir ornek vereryim

paraniz yoksa
b.jpg

paraniz varsa

a.jpg

neysen o olacaksın. havalı olmak sempatik olmak:) sepmatik değilsen nasıl sempatik olacaksın antipatik olursun daha da.

kendini geliştirmeye bak havalı olmak rahat olmak kendini bi.... sanmak yerine akıllı olmak daha fazla işini görür.

iyi bir araba ve dolu bir cuzdan bu ikisiyle kizlarin %90ini tavlarsin benim gordugum bu.
aynen öyle hatta en çirkin kızın bile hayal dünyasında lüks evi arabası bankada yüklü miktarda parası olan yakışıklı düzgün fizikli tabi konuşmasını bilen erkekler vardır aslında şimdi açık açık yazasımda gelmiyor insanların morali bozuluyor ama gerçek bu ha diyeceksiniz neden çirkin yada ortalama güzellikte kızlar sıradan erkeklerle çıkıyor onunda cevabı seçenek olmadığı içindir

Kişiden kişiye değişen bir konu üzerinde konuşuyorsunuz.Cool , havalı , sempatik dediğinize göre kişinin karakter özellikleri üzerinden gidiyorsunuz.Bazıları fiziksel görünüşe ilgi duyar , bazıları sempatiğe vbz bir çok şey olabilir ama kişiden kişiye beğenme olayı değişir...

Beyler ne bütün kızlar paraya bakar ne bütün kızlar uzun boylu falan filan beğenir neyse yani. Boşuna tartışıyoruz bi nevi bunların hepsi tercih sebepleridir ve size artılar katar ama şu şuysa şöyledir gibi kesin bi yargı yoktur yani boşa tartışıyoruz aslında. Sen kendini başkası için değiştirme güzel kapabildiğini kap yani sorunun cevabı bu:D

Sen bunu sorarak bastan kaybediyorsun neysen o olmalisin kendine bak tabi kazma geldik kazma gudelim degil bunun anlami :).Kizlari hic takma hic böyle ondan hoslanmis gibi bakma isde o an tum herkesin dikkatini ceken kisi olursun fazla surmez teklifler alirsin...

çoğu kişi ordan burdan duyduğu lafları sıralamış bunlarla kimse bir yere varamayacak

1.paran olsun
2.arabası olsun
3.evi olsun
4.yakışıklı olsun

buna benzer genellemelerde bulunulmuş,başlığın açılma sebebi kişisel gelişim adına fayda sağlayacak tüyolar ve verilen örnekler bunlar hiçbir işe yaramazlar , bu şu demek kız mı istiyorsun git zengin ol kız mı istiyorsun git yakışıklı ol .

ne insanlar görüyorum rüyalarınızdaki kızlarla çıkan ve kabuslarınızda gördüğünüz tipte olanlar yani herşey tipte değil belli bir tarza ihtiyacınız var

burada evli olanlar var nişanlılar var ve bekar büyüklerimiz var sözlerimi garip bulabilirler

sözlerimin büyük bir kısmı gençlik çağındaki bireylere gelsin , dişiler fazla değeri haketmeyen canlılardır her fırsatta sizden biraz daha mutluluk götürürler ve nöral ağlarla sizi birazdaha bağlarlar kendilerine aşk denen silahlarıyla nemi yapacaksınız gerçekleri göreceksiniz, ne kadar basit olduklarını onlara gösterin gidin küfredin ********lik yapın demiyorum ama mahalle abazaları gibi yapmacık iltifatlar yapmayın,peşinden koşmayın,aman amanlara gelmeyin siz ondan üstünsünüz öncelikle bunu bilin ve özünseyin seviyorum ölüyorum dediğinize bi başka noktadan bakmayı öğrenin .

konu daha da uzatılabilir forumda alfa beta ve omega erkeği hakkında bilgili arkadaşlarımız varsa konuyu geliştirebilirler :)

bende ufak bişeyler karalamıştım bu konuda senli benli üslubumla ;) :D

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/erkeklerin-k-zlar-kar-s-t62514.html?p=623130#post623130

Sevgili efekan sözlerin gercekten beni şaşırttı.Çünkü bu soyledigin lisedeki şımarık kızlar icin gecerli olabilir ama kesinlikle genelleme yapılamaz.
Uni yıllarında o kadar cok aklı basında kız vardı ki idol olabilecek tarzda.Hic oyle karşısındakinin cebine bakmıyorlardı.Ama dedigin tarzda olanlarda az da olsa vardı.
Bugünün dünyasında erkeğin kadına göre fiziksel güc dısında hicbir ustunlugu yoktur.Ve maalesef bana göre türk kadını turk erkeginden daha çalıskandır.
Kücümsedigimizde,küfrettigimizde bize yaklasan yada cebimizdeki paranın miktarına bakan kızla isimizin olmaması gerekir cunku o kisilik bakımından gelismemistir ve daha zenginini buldugunda bizi terkeder ya da aldatır.ayrıca kızların cogunun paraya baktıgı fikrine katilmıyorum.
Sevgi ve Saygılarımla.

Çevreye bakıyorum da artık nerede ipsiz sapsız serseri caber varsa kızlar onların yanında nedir bu ortam yapma merakı anlamış değilim.. Paran varsa kızların ilgi odağısın paran yoksa bred pitt olman lazım kısacası kimseye yüz vermemek lazım, bu spora başlamadan önce bazı kızlara dönüp bakardık falan yaşında etkisiyle ama yaşta ileri gidince kafamı kaldırmaz oldum güzel bile görsem açık saçık bile görsem dönüp bakmam ve gizemimizi koruduğumuz zaman onların dönüp bakması daha bir güzel oluyor.

garip gelebilir ama size bir örnek vereyim bir tanıdığımın lüks bir spor arabası var kendisi ile Ortaköy'de gezerken ışıklarda durduğumuzda bir kız numarasını kağıda yazıp sileceğe sıkıştırdı :S bu olayın kendisinin başına arada bir geldiğini söyledi bana

garip gelebilir ama size bir örnek vereyim bir tanıdığımın lüks bir spor arabası var kendisi ile Ortaköy'de gezerken ışıklarda durduğumuzda bir kız numarasını kağıda yazıp sileceğe sıkıştırdı :S bu olayın kendisinin başına arada bir geldiğini söyledi bana

Garip falan degil normaldir :) cok kisinin basina gelmistir eminim..

Bi gun barda otururken arkadas (7 kasa bmw si var) kizin biri ile muhabbet etmeye calisiyordu. pek bir sonuc alamadi. Sonra mekani degistirmek icin disari ciktik. Bu konusmaya calistigi kiz ve yanindaki arkadasida disarda idiler. Sonra tabi biz araba yoneldik bu kiz geldi ve arkadasima gidiyormusunuz diye sordu o da baska bir yere gidecegimizi soyledi.

Sonra da kiz: "biz de sizinle gelebilir miyiz ?"

yine yazıyorum sıradan kızlarla birlikte olabilirsiniz parasız hemde uzun süreli evlenir çocuğunuzda olur beklentinizi düşük tutarsınız başkalarının doğru gösterdiği kızı seçersiniz yaşar gidersiniz bu tip kızları etklemeniz için doğal olmanız yeterli ha bu tip kızların hayal dünyasını bilemeyiz kimsenin beynini okuyamayız unutmayın her insan en iyisini ister

kimileride doğal olmayı kendini salmak sanar yine bakımlı olacaksınız giyiminiz iyi olacak elinizden geldiğinizce kendinizi yetiştireceksiniz buradaki doğallık yapmacık konuşmamak rol yapmamaktır

para benim gibi düşünenler için gerekli ben bakımlı çok güzel konuşmasını bilen iyi eğitim görmüş gerektiğinde ondanda akıl alacağım kızlardan hoşlanırım bunun içinde benimde bakımlı zengin olmam gerekir sadece doğal görünmem yetmez

her insanın zevki farklıdır ama ortak hoşumuza giden şeyler vardır nedir paradır kariyerdir her kız kariyeri sağlam kişiliği düzgün erkek ister yani illa yakışıklı uzun boylu yada fit vücutlu olmanız gerekmez kariyeriniz sağlam olsun çevrenizde popüler olun herkes sizden başarılı iyi biri olarak bahsetsin bakın bakalım kızların ezici çoğunluğu sizden hoşlanmıyor mu

lise ve üniversitelerde çok güzel kızlarla çıkmak için paraya tipe bile ihtiyaç yoktur konuşmasını bilin yeter bu yazıldı zaten liseye giden kızlar daha çocuktur bir bakıma onları
örnek gösterek kadınlar hakkında bilgi vermek hoş olmaz

birde ben parayı severler derken bunu mutlu bir şekilde yazmıyorum eminim diğer arkadaşlarda parayı sevmelerinden memnun değillerdir ama maalesef olan bu

ülkemizde zaten en çirkin kız bile Maria Sharapova gibi görüyor kendisini bizim yüzümüzden
çünkü çok ilgi gösterdik seçiçi olmadık olanlar oldu şimdiden sonra sıradan olmakla bakımsız olmakla kız falan bulamayız bulsakta zaten istediğimiz gibi değildir

Son düzenleme:
Back
Yukarı