Klasik Fizikci vücut geliştirmecilerin ölçüleri

Arkadaşlar merhaba herkese
merak ettiğim bir konu var klasik fizik de genelde bölge bölge vücut ölçüleri ortalama neler içinizde bilen var mı elbette bunu yarışma yada profesyonel klasik fizikçi olmak için sormuyorum ama beğendiğim ve örnek aldığım idolüm olan fizik tipi bu ve belki ulaşamayız ama yinede en azından belki o ölçülere yaklaşabiliriz şimdi bazı arkadaşlar diyebilir ölçüyü boşver aynada belli olur yada zaten fark edersin ama ben yıllardır ölçüye önem vererek çalışan biriyim ve çoğunluklada istediğim her ölçüye ulaştım büyümeden yana derdim yok şuan omuz =133 cm göğüs=115 kol=40 hiç fena ölçülerim yok 85 kilodayım ve yağ oranım yüzde 12 civarı ve vücut yapımda klasik fiziğe benziyor mesela kaça çıkarmak lazım bu ölçüleri omuz 140 göğüs 123 kol 45 yada 47 mi olmalı benim aklıma yatan ölçü bunlar sizlere de danışmak istedim tamamen bilgi alışverişi ve fikir almak için soruyorum elbette biliyorum yazdığım ölçülere belki hiç ulaşamam ama nedir ne değildir sizlerin yorumlarınızı bekliyorum?

bel 90 göbek falan yok ama belde yıllar önce daha toyken yaptığım oblikleri ağır kilo ile çalıştırmaktan belim en zayıf halimde bile 84 cm di şuan 90 cm

Back
Yukarı